Read the Official Description

Általános angol a legnépszerűbb kurzusunk. Célja az angol nyelvtudás minden területének javítása: beszéd, hallgatás, olvasás, írás, nyelvtan, szókincs és kiejtés.

Akadémiai csapatunk gondosan választja ki a tananyagokat, hogy a leckék megfelelőek és érdekesek legyenek hallgatóink számára. A kurzus első napján tanfolyamkönyvet és egy új kurzuskönyvet kapsz minden alkalommal, amikor feljebb lépsz.

Tanáraink a kommunikatív megközelítést alkalmazzák, hogy dinamikusan és vonzóbbá tegyék a tanulóközpontú tanulságokat. A leckék a pontosságra és a folyékonyságra összpontosítanak. Ön képes lesz arra, hogy magabiztosan kommunikáljon valódi élethelyzetekben.

Tanáraink biztosítják, hogy minden leckében világos tanulási eredmények jöjjenek létre. Minden héten rövidebb felülvizsgálati tesztet fogsz kapni. Hosszabb előrehaladási tesztek havonta. Minden egyes előrehaladási teszt után 1: 1-es oktatóprogrammal rendelkezik a tanárával. Ebben a bemutatóban fejlesztened ki egyéni cselekvési tervedet, ezáltal biztosítja az angol nyelv javítását, amennyire csak lehetséges, és sikeresen elérte céljait. Minden egyes bemutató után kap egy előrehaladási jelentést a tanártól.

A kurzus végén kilépési tesztet vehet fel. Ezután képes lesz összehasonlítani az elhelyezés teszt eredményeit a kilépési teszt eredményével, hogy megnézze, mennyit javult.

Délután választók a GE21, GE25 és GE30 diákok számára.

Az általános angol nyelvtanfolyam magában foglal egy délutáni választást, ha hetente több mint 15 órát tanul, és a szintje előtti középfokú (CEFR A2).

Délutáni választásaink lehetővé teszik, hogy személyre szabja a tanulásodat. Jelenleg a következő délutáni választási lehetőségeket kínáljuk:

A kommunikációs készségek fejlesztik gyakorlati angol nyelvtudását. Hangsúlyt kap a beszéd, a hallgatás és a szókincs fejlesztése. A témákat a tanárok gondosan választják az osztályban tanuló diákok igényei szerint. A leckék közé tartoznak a valós élethelyzetekre összpontosító tevékenységek, amelyek növelik a bizalmat az angol nyelvű kommunikáció során. Minimális szint: Beginner / Elementary A1.

Az élő Liverpool * ötvözi az osztálytermi tanulást az "igazi életben" kívül lévő tanulással. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezze a várost, miközben gyakorolja és javítja angol nyelvét. Tanáraink végigkíséri Önt a város körül, miközben gondosan tervezett tényfeltáró tevékenységeket készít, amelyek arra ösztönzik Önt, hogy kommunikáljon a Liverpool lakosával. Minimális szint: A2 előtti közbenső.

Az angol Business for Business az üzleti nyelvek széles körét nyújtja. Biztosítani fogja a bizalmat, miközben a kommunikációt az üzleti forgatókönyvekben, például találkozókban, prezentációkban és tárgyalásokban folytatja. A vállalatok és a munkavállalók számára kulcsfontosságú kérdésekkel foglalkozunk, mint például a versenyképesség fenntartása vagy a jó ügyfélszolgálat. Minimális szint: A2 előtti közbenső.

Az Akadémiai Készségek segít felkészíteni Önt egy angol nyelvű egyetemi kurzusra. Megnöveli tudományos szókincsét és gyakorlatot végez a tudományos munkák értékeléséhez, terjesztéséhez és előállításához. Magabiztosabb lesz az egyetemi angol nyelv megértésében és használatában, és így jobban tud sikerülni a kiválasztott egyetemi kurzuson. Minimális szint: B1 közbenső.

Bármelyik szabadon megváltoztathatja, és másnap délután választhat a következő hétfőn.

Mindezek a választások egész évben járnak. * Az élő Liverpool maximum 6 hétig tart. A többi választópolgárnak nincs maximális hetek száma.

A kezdő / alapfokú hallgatók (CEFR A1-A2) nem választhatnak délutáni választást. A GE21, a GE25 vagy a GE30 kurzusokon heti szinten 6 leckét kapsz a megfelelő szintű kommunikációs készségekkel.

Nyújtunk részmunkaidős általános angol nyelvtanfolyamot, heti 6 vagy 10 órával. A GE6 vagy GE10 kurzusokon a pre-közbenső szinten végzett részidős hallgatók délután választhatnak.

Legfontosabb tényeket

Pályafutás időpontja: bármely hétfő elindítása

Tanfolyam időtartama: Minimum 1 hét. Legfeljebb 1 év.

Szintek: Beginner-Advanced
(CEFR A1-C1)
A kezdőknek egy új kifejezés első három hetében kell kezdődniük.

Órák / heti órák:

  • GE15 - 15 óra / 13 óra 45 perc
  • GE21 - 21 lecke / 19 óra 15 perc
  • GE25 - 25 lecke / 22 óra 55 perc
  • GE30 - 30 lecke / 27 óra 30 perc

Lecke hossza: 55 perc

Maximális osztályméret: 15 fő

Minimális életkor: 16 év (18 évnél fiatalabb diákok írásos szülői beleegyezése szükséges)

Vízumkövetelmények:
GE15 - rövid távú tanulmányi vízum
GE21 / GE25 / GE30 - rövid távú tanulmányi vízum vagy Tier 4 Visa

Árak

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by Liverpool School of English »

This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 - 52 hetek
Részidős oktatás
Nappali
Price
185 GBP
Ár 1-11 hetes tanfolyamra.
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment