Hivatalos Leírás

B

A promóció csak 2018. december 31-ig érvényes.

SIET! Foglaljon velünk, és élvezze a 10% -os kedvezményt.

Példa:

Ha úgy dönt, hogy a Sparta tanfolyamot választja:

12 hét - Sparta tanfolyam - 2 fő szoba

Eredeti ár 10% KI

€ 3380 → € 3042

  • Az általános tanfolyamnak napi 6 órája van. Ez a tanfolyam 4 óra 1: 1 osztály és 2 óra csoportos osztály. Ez a kurzus választható osztályként is rendelhető , hat óra 1: 1-es osztályban. A General English Course különböző témákból áll: írás, hallgatás, olvasás, nyelvtan, kiejtés, beszéd (beszéd / beszélgetés) és elrendezés lecke .
    * A Megegyezés lecke a diákok számára biztosított kiváltság, hogy szabadon választhassák meg azokat a témákat, amelyeket jobban szeretnek fejleszteni.

  • 1: 1 osztály esetén a tanároknak nagyobb esélyük van azonosítani a tanulók erősségeit és gyengeségeit. Ugyanakkor a hallgató közvetlenül kérheti és tisztázhatja a leckékkel kapcsolatos dolgokat, amíg a hallgató nem elégedett. A tanár korrigálhatja a diák hibáit, félreértéseit és szükségtelen kifejezéseit angolul beszélve. Ezen túlmenően a hallgatónak elegendő ideje lesz a véleményének kifejtésére anélkül, hogy más hallgatókat is figyelembe kellene vennie.

  • A csoportos osztály segít a diák kommunikációjának és interperszonális készségeinek javításában a többi hallgatóval való interakció, a közös témák megvitatása és az egymás eltérő véleményének megértése révén. Ez lehetővé teszi a diákok számára, hogy szabadon, világosan és magabiztosan fejezzék ki magukat, és alkalmazkodjanak olyan helyzetekhez, amelyek különböző beszélgetési beállításokat tartalmaznak, pl. Interjút és üzleti találkozókat.


Általános tanfolyam (4 óra - 1: 1 óra, 2 órás csoportos foglalkozások)

* Az opcionális osztály minden 1: 1 osztály esetén további 40 € / hét

* Minden kurzus tartalmaz ingyenes belépési díjat, ingyenes étkezést (reggeli, ebéd, vacsora), ingyenes reptéri transzfer és további díjak a vízumfeldolgozásért


Egyéb költségek (helyszíni fizetés)

  • SSP (Special Study Permit) jelentkezési díj - PHP 5,000.00
  • VISA kiterjesztés (feldolgozási díj minden állampolgárságtól függ)


MEGJEGYZÉS: A Fülöp-szigeteken több mint 60 napig tartó diáknak I-Cardot kell biztosítania (mindegyik I-Card költsége kb. 2500.00 PHP alatt van)

  • Elektromos díj (az egyes helyiségek elektromos fogyasztásától függ)
  • Objektumhasználati díj (PHP 200 / hét)
  • Tankönyv = PHP 200 / könyv
Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus B&D English School »

Utoljára frissítve September 18, 2018
This course is Campus based
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 - 12 hetek
Nappali
Price
550 EUR
1 hét egy privát szobában: 550 €. Az ár függ a tanfolyam időtartamától és a kiválasztott helyiségtől (magán, 2 fő, 4 fő). Egyéb díjak érvényesek.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

B&D English school

B&D English school

B&D English school