általános angol (15 vagy 25)

International House Bangkok

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

általános angol (15 vagy 25)

International House Bangkok

Mindössze 15 óra (GE15) vagy 25 óra (GE25) hetente, ez a kurzus általános angol nyelvet foglal magában egy csoportos osztályban. Mind a négy képességet lefedi: olvasás, írás, hallgatás és beszéd.

56922_56851_BangkokSkyline4.jpg

Hétfőtől péntekig 9: 00-12: 15 óráig

  • Általános angol 15 (GE15) : A GE15 egy nagyszerű lehetőség arra, hogy javítsa angol képességét, hiszen a nyelv mind a négy készségterületére koncentrál: hallgatás, olvasás, írás és beszéd. A szókincs és a nyelvtant is lefedik, így lehetőséget kap a tökéletes ismeretek elsajátítására, vagy az új koncepciók bevezetésére egy támogató, izgalmas és szórakoztató környezetben. Az osztályok 12 vagy kevesebb diákból állnak, átlagosan 6-8. A kisebb osztályok garantálják, hogy minden tanuló személyre szabott visszajelzéssel és sok gyakorlattal rendelkezik. Tanáraink nagy jelentőséget tulajdonítanak a kommunikációnak és a tevékenységeknek; tudjuk, hogy fontos, hogy valóban használja az angol valóságos helyzetekben.
    A kurzus számos ország diákjait vonzza, így a tanulók sokféle ékezetet és kulturális hátteret kapnak a változatos és érdekes osztályterembe. Minden hétfőn csatlakozhat ehhez a kurzushoz, és annyi hetet tanulhat, amennyit csak akar.

Hétfőtől péntekig: 9: 00-12: 15 és 13: 00-15: 00 óra között

  • Általános angol 25 (GE25) : A General English 25 olyan tanulók számára készült, akik a lehető leggyorsabban fejlesztik a lehető legtöbbet. A normál GE15 tíz órás hosszabbításával a General English 25 további osztályokat kínál hétfőtől péntekig 13: 00-15: 00 között. A kisebb délutáni órákon a GE25 különböző témákat fog lefedni, amelyek még több gyakorlatot tesznek lehetővé a diákoknak számos nyelvtan és szókincs között.
    Azok számára, akik folytatni szeretnék a tanulásukat, és a reggeli órákra építenek, a GE25 tökéletes módja annak. A General English 25-nál fogva az angol nyelvtudás, mint a bennszülött.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve December 14, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
Locations
Thaiföld - Bangkok
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Thaiföld - Bangkok
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt