Hivatalos Leírás

59933_59767_genericBanner.jpg

ESOL tanfolyamok a nemzetközi hallgatók számára

A Leicester College az egyik legszélesebb választékot kínálja az intenzív angol nyelvű egyéb nyelvoktatóknak (ESOL) az Egyesült Királyságban. Különböző szinteket kínálunk a belépési szinttől a haladó szintig, hogy javítsuk angol nyelvtudásunkat, hogy felkészítsünk Önt további tanulmányokra az Egyesült Királyságban, vagy otthon dolgozhassunk.

Tanfolyamaink célja, hogy továbbfejlesszék az Ön igényeit a beszéd, a hallgatás, az olvasás és az írás során, ami lehetőséget ad arra, hogy országosan elismert ESOL-minősítéshez járjon, miközben növeli az angol nyelv általános megértését.

Minden diákot időnk elején értékeljünk velünk, hogy biztosítsuk, hogy a legmegfelelőbb osztályba kerüljenek, ami tükrözi képességeiket és tanulmányi céljaikat.

Rugalmas kezdési és befejezési időpontjaink vannak - általában szeptembertől júniusig bármikor kezdődhet. Minimális tanulmányi időtartam: négy hét, legfeljebb egy teljes tanév.

A Leicester College a British Council által jóváhagyott nemzetközi nyelvvizsga-vizsgáló rendszer (IELTS).

IELTS előkészítő tanfolyamok

Minden nemzetközi tanuló képes lesz teljes mértékben kihasználni azt a tényt, hogy a Leicester College az egyetlen brit tanács IELTS tesztközpontja Leicesterben és a környező területeken.

A nemzetközi hallgatók rendelkezésére áll egy speciális IELTS előkészítő tanfolyam is. Ez egy külön 11 hetes tanfolyam (heti négy óra), amelyet egyedül vagy általános ESOL-szal közösen tanulmányoztak - szeptember elején, január elején és április közepén kezdődnek az IELTS előkészítő tanfolyam.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
4 - 40 hetek
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date