ékszerek és silversmithing - építési készségek a fejlett ékszerész

Általános információk

Program leírás

1

A motiváló és lelkes csapat Ékszer és Silversmithing előadók mind gyakorló döntéshozók és szabadúszó kereskedelmi célokra, valamint a tapasztalt tanárok.

A részleg jól kapcsolódik az ipar és az aktuális események, és hasznot húz kapcsolatok vállalkozások Hatton Garden ékszerek negyed és galériák, a szállítók és kiállítások egész London.

Csapatunk elősegíti a "kezét" tapasztalatokat, ahol meg lehet tanulni és gyakorolni a széles körű ismeretek építésére, forrasztás és alkotó fém valamint kőrakás, felületi díszítés és a befejező. A kurzusok annyi pad-munkatapasztalat lehetséges, mint hisszük, ez táplálja alapos ismerete a gyakorlati és a 3 dimenziós problémamegoldó valamint ismeretszerzés anyagok és eljárások.

A gyakorlati megközelítés fejleszteni a bizalmat, a kreativitás és a fantázia. Meg fogják ösztönözni és támogatni, hogy megtalálja a saját egyéni identitás a tervezők és döntéshozók, hogy Ön tervez karriert ékszer, vagy egyszerűen csak élvezi a tanulás a jármű.

Öt múltunk diákok már nyertesei ékszer kategóriában a V & A éves "ihlette" a versenyt, és még sok más helyezettek mutatták be tevékenységüket a V & A során ez a verseny az elmúlt 11 évben.

A diákok Eljutottál Higher Education at mértéke és az MA szinten, létrehozni a saját sikeres vállalkozások. Között a professzionális tervezők kiállító Eredeti, Goldsmith Vásár és Dazzle azok, akik kezdték útjukat siker Kensington and Chelsea College.

Ezek részmunkaidős Ékszer és Silversmithing tanfolyamok. További jelentős Ékszer, üveg és kerámia tanfolyamok kérjük nézze meg a Művészeti és Design Képesítési tanfolyamok.

Tanfolyam áttekintés

Ez a tanfolyam felajánlott kizárólag azon jelentős korábbi tapasztalata az ékszerkészítés. A programot vezetett és tanított vezetője által Ékszer tagjai a csapatnak látogató szállít szakértelmet. A tanfolyam célja, hogy a fejlett ékszertervező egy dinamikus és izgalmas élmény, amely ösztönözni fogja az egyén aláírás stílus, valamint a közeledő műszaki ismeretek gyors ütemben.

  • Campus: Kensington Központ
  • Times: Cs 10:00-16:00 VAGY
  • Times: Mon 18:30-21:00
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Welcome to Kensington and Chelsea College. Ensuring that you are on the right course is important to us which is why we have a team of dedicated, qualified advisors ready to help and support you in ma ... Tovább

Welcome to Kensington and Chelsea College. Ensuring that you are on the right course is important to us which is why we have a team of dedicated, qualified advisors ready to help and support you in making this decision to study with us. Our friendly, supportive staff are on hand to make sure you have a brilliant experience from the word go. This includes our highly qualified teaching and lecturing staff who are among the best industry connected and award winning tutors you could wish for. Kevesebb