1

A motiváló és lelkes csapat Ékszer és Silversmithing előadók mind gyakorló döntéshozók és szabadúszó kereskedelmi célokra, valamint a tapasztalt tanárok.

A részleg jól kapcsolódik az ipar és az aktuális események, és hasznot húz kapcsolatok vállalkozások Hatton Garden ékszerek negyed és galériák, a szállítók és kiállítások egész London.

Csapatunk elősegíti a "kezét" tapasztalatokat, ahol meg lehet tanulni és gyakorolni a széles körű ismeretek építésére, forrasztás és alkotó fém valamint kőrakás, felületi díszítés és a befejező. A kurzusok annyi pad-munkatapasztalat lehetséges, mint hisszük, ez táplálja alapos ismerete a gyakorlati és a 3 dimenziós problémamegoldó valamint ismeretszerzés anyagok és eljárások.

A gyakorlati megközelítés fejleszteni a bizalmat, a kreativitás és a fantázia. Meg fogják ösztönözni és támogatni, hogy megtalálja a saját egyéni identitás a tervezők és döntéshozók, hogy Ön tervez karriert ékszer, vagy egyszerűen csak élvezi a tanulás a jármű.

Öt múltunk diákok már nyertesei ékszer kategóriában a V & A éves "ihlette" a versenyt, és még sok más helyezettek mutatták be tevékenységüket a V & A során ez a verseny az elmúlt 11 évben.

A diákok Eljutottál Higher Education at mértéke és az MA szinten, létrehozni a saját sikeres vállalkozások. Között a professzionális tervezők kiállító Eredeti, Goldsmith Vásár és Dazzle azok, akik kezdték útjukat siker Kensington and Chelsea College.

Ezek részmunkaidős Ékszer és Silversmithing tanfolyamok. További jelentős Ékszer, üveg és kerámia tanfolyamok kérjük nézze meg a Művészeti és Design Képesítési tanfolyamok.

Tanfolyam áttekintés

Ez a tanfolyam felajánlott kizárólag azon jelentős korábbi tapasztalata az ékszerkészítés. A programot vezetett és tanított vezetője által Ékszer tagjai a csapatnak látogató szállít szakértelmet. A tanfolyam célja, hogy a fejlett ékszertervező egy dinamikus és izgalmas élmény, amely ösztönözni fogja az egyén aláírás stílus, valamint a közeledő műszaki ismeretek gyors ütemben.

  • Campus: Kensington Központ
  • Times: Cs 10:00-16:00 VAGY
  • Times: Mon 18:30-21:00
Program oktatási nyelve:
  • Angol

130 további kurzus Kensington and Chelsea College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
10 hetek
Részidős oktatás
Price
945 GBP
Teljes díj £ 550; A nem EU-díj £ 945
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date