Keystone logo

45 Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Turizmus és vendéglátás Vendéglátás Élelmiszer-szolgáltatás menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • Turizmus és vendéglátás
  • Vendéglátás
  • Élelmiszer-szolgáltatás menedzsment
Szakirányok
  • Turizmus és vendéglátás (45)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Turizmus és vendéglátás Vendéglátás Élelmiszer-szolgáltatás menedzsment

Mi az a Food Service Management?
A Food Service Management éttermek és egyéb élelmiszerekkel kapcsolatos vállalkozások működtetésével foglalkozik. A tervezéstől és költségvetés-készítéstől kezdve a kellékek megrendeléséig és a személyzet irányításáig mindenre kiterjed. A Food Service Management kihívásokkal teli és hálás pályaválasztás azok számára, akik szenvedélyesek az ételek és az ügyfélszolgálat iránt.

Mit kezdhetek élelmezésvezetői diplomával?
A Food Service Management végzettség karriert eredményezhet az élelmezési iparban, éttermekben, vendéglátó cégekben vagy más élelmiszerekkel kapcsolatos vállalkozásokban. Élelmiszer-menedzser diplomával rendelkezni fog egy étkeztetési vállalkozás vezetéséhez az elejétől a végéig. Megtanulja azokat a készségeket, amelyekkel felelősséget vállalhat a költségvetés-tervezéstől kezdve a menütervezésig. kellékek megrendelésére és a személyzet irányítására.

Milyen típusú élelmiszeripari menedzsment végzettségek léteznek?
Számos különböző típusú Food Service Management végzettség érhető el, a munkatársi diplomától az alapképzésig és azon túl. Minden típusú diploma különböző ismereteket és készségeket biztosít Önnek, amelyek elősegítik, hogy sikeresek legyünk az élelmiszer-szolgáltató ágazatban. Az élelmiszer-szolgáltatás menedzsment munkatársi diplomájának megszerzése általában két évig tart, és elsajátítja az étkezési szolgáltatási vállalkozás vezetésének alapjait. Az élelmezési szolgáltatások menedzsmentje alapképzése általában négy évig tart, és alaposabb ismereteket nyújt az élelmiszer-szolgáltatási ágazatról. Élelmiszer-szolgáltatás menedzsment mesterképzések is elérhetők, amelyek teljesítése két-három évig tarthat. Ezek a programok a legfejlettebb ismereteket és készségeket biztosítják Önnek, hogy sikeresek legyünk az élelmiszer-szolgáltató ágazatban.

Mit fogok tanulni a Food Service Management diplomám alatt?
Élelmiszer-menedzsment diplomája során különféle, az élelmiszer-szolgáltatási ágazattal kapcsolatos tárgyakat tanul majd. Megismerheti az üzletvezetést, az élelmiszerbiztonságot, a táplálkozást és a menütervezést. Gyakorlati gyakorlatokat vagy más gyakorlati lehetőségeket is szerezhet. A képzés végére rendelkezni fog azokkal a tudással és készségekkel, amelyek egy vendéglátó-ipari vállalkozás sikeres irányításához szükségesek.