59 Élelmiszeripari menedzsment degrees found
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Élelmiszer és ital üzlet
- Élelmiszeripari menedzsment
- Észak Amerika37
- Nyugat-Európa 18
- Ázsia 3
- Óceánia2
59 Élelmiszeripari menedzsment degrees found
Kiemelt
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Műszaki gasztronómia és éttermi szolgáltatás akadémiai tanfolyam
- Barcelona, Spanyolország
Tanfolyam
Teljes idő
3 évek
Az egyetemen
Spanyol
Szerezzen két képesítést három év alatt. Legyen profi a konyhában és az étkezőben! Ha mindig is arról álmodozott, hogy szakács, főnök, sommelier vagy főpincér legyél, és szenvedélyesen rajongsz mindenért, ami a főzéssel és az éttermekkel kapcsolatos, akkor itt a helyed. A gasztronómiai és restaurátori technikussal az első perctől kezdve megtanulhatja, hogy azzá a szakemberré váljon, aki mindig is szeretett volna lenni.
Kiemelt
Centennial College
Érettségi bizonyítvány az élelmiszer -médiában
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Érettségi bizonyítvány
Teljes idő
2 félévben
Az egyetemen
Angol
Centennial College Élelmiszermédia végzős oklevelének programja összehozza az élelmiszeripar és a média iránti szenvedélyét, hogy megszerezze a szükséges készségeket ahhoz, hogy sikeres legyen élelmiszer -alkotóként, fejlesztőként, műsorvezetőként, hirdetőként és marketingesként. A személyre szabott márkaépítés és marketing vállalkozói használatára összpontosítva megszerzi a know-how-t saját élelmiszertermékének vagy szolgáltatásának sikeres reklámozásához és értékesítéséhez.
Kiemelt
OSTELEA | Distancia
Vendéglátóipari és élelmiszer- és italgyártó cégek menedzsment felsőfokú képzése
- Madrid, Spanyolország
- Barcelona, Spanyolország + 1 more
Tanfolyam
Részidő
9 hónapok
Összekevert, Távoktatás
Spanyol
A turizmus a spanyol gazdaság egyik legfontosabb gazdasági tevékenysége, és az ország társadalmi és gazdasági fejlődésének egyik alapvető szektora. Az ágazaton belül az éttermi terület, több mint 270 000 létesítménnyel és 1,3 millió munkahelygel, az egyik leggyorsabban növekvő terület, és a turisztikai tevékenység egyik legfontosabb eleme.
Kiemelt
University of Gastronomic Science of Pollenzo
MSc élelmiszeripari menedzsment
- Pollentia, Olaszország
Mesterdiploma
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
Az élelmiszeripari menedzsment MSc képzésben résztvevők szilárd ismereteket szereznek az élelmiszerrendszerekről és az élelmiszerekkel kapcsolatos gazdasági, társadalmi és kulturális folyamatokról. Tanulja meg olvasni és értelmezni a gyorsan változó piaci trendeket, hogy innovációs szakemberként, piaci elemzőként vagy termék- és üzletfejlesztőként helyezkedjen el a munka világában.
Kiemelt
CESIF
Online mester agrár-élelmiszeripari menedzsmentből
- Madrid, Spanyolország
Tanfolyam
Teljes idő
12 hónapok
Távoktatás
Spanyol
Az agrár-élelmiszeripar átfogó irányítása óriási versenyelőnyt jelent, mivel lehetővé teszi: új kereskedelmi csatornák megnyitását, eladások növelését, fogyasztói bizalom javítását, innovatív termékek értékesítését, élelmiszer-riasztások és válságok elkerülését, hatások minimalizálását, termelési költségek javítását stb.
Kiemelt
ISAG - European Business School
Szakmai felsőfokú műszaki tanfolyam vendéglátóipari és italipari szakterületen
- Porto, Portugália
- Online
Tanfolyam
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Portugál
Ennek a kurzusnak az a célja, hogy szakosodott vezető technikusokat képezzenek az élelmiszer- és italszolgáltatások (ételek és italok) tevékenységének és működésének irányítására, koordinálására és ellenőrzésére a vendéglátó- és italüzletekben, akár szállodai egységekbe integrálva, akár nem, garantálva a szolgáltatás minőségét, az optimalizálást. erőforrások és a vállalkozás jövedelmezőségének maximalizálása.
Kiemelt
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Egyetemi Bővítő Kurzus Bevételkezelés a vendéglátó központokban
- Madrid, Spanyolország
Tanfolyam
Teljes idő
2 hónapok
Távoktatás
Spanyol
Fast-track counseling
A Revenue Management egy olyan menedzsment filozófia, amely növeli a fix kapacitással rendelkező szolgáltató cégek, például szállodák, légitársaságok stb. jövedelmezőségét. Ezekben az ágazatokban jelenleg magas fokú a megvalósítás. Az éttermi szektor jellemzői nagyon hasonlóak ezekhez az iparágakhoz, így alkalmazása nagyon érdekes lenne, azonban alkalmazása még nem elterjedt.
Kiemelt
Alison Free Online Learning
Élelmiszeripari kiválósági tanfolyam - Húsvágás és -feldolgozás
- Online USA
Tanfolyam
Teljes idő, Részidő
1 óra
Távoktatás
Angol
Ismerje meg a húsfeldolgozás és -darabolás szabványos eljárásait ebben az ingyenes online tanfolyamban: Élelmiszeripari kiválóság - Húsdarabolás és -feldolgozás. Ez a tanúsító tanfolyam megtanítja Önt a hús vágására és feldolgozására az élelmiszer-szolgáltató iparban. Tanulmányozzuk a különböző hús- és baromfitípusokat, és lefektetjük az ezek tárgyalására használt terminológiát.
Kiemelt
The Algonquin College of Applied Arts and Technology
Diploma in Culinary Management
- Ottawa, Kanada
Szakmai Diploma
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
Kiemelt
Georgian College
Kulináris menedzsment diploma (CULN)
- Barrie, Kanada
- Online
Szakmai Diploma
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
Érintse meg, kóstolja meg, érezze a különbséget! A diákok a sikerhez szervesen hozzátartozó készségfejlesztő készségeket fejlesztenek, mint kulináris szakemberek az élelmiszer-szolgáltató ipar több ágazatában. Tudást és jártasságot sajátítanak el, hogy a világ legjobb konyháiban dolgozhassanak, olyan szakképzett környezetben gazdagított tanulási környezetben.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
IHK konyhamesteri tanfolyam
- Germany Online, Németország
Tanfolyam
Teljes idő
24 hónapok
Távoktatás
Német
A séf több, mint egy cím. A gasztronómiai mesterképzések közül a leghagyományosabb az alapja a sikeres vezetői szintre és menedzsmentre való belépésnek a szálloda- és vendéglátóiparban, a kommunális vendéglátásban, a vendéglátásban - de az iparban, az oktatásban és sok más területen is.
Ancilla College
Munkatársa alkalmazott tudomány kulináris művészetek irányításában
- Donaldson, Amerikai Egyesült Államok
Alkalmazott tudományos munkatárs
Teljes idő
Az egyetemen
Angol
Az AAS kulináris művészetek irányításában felkészíti Ancilla tanulókat a sikeres karrier a növekvő területen. Szakácsok dolgoznak éttermek, üdülők, szállodák, kórházak, és a vállalati központ. Mivel a szakács, sok ember számára, az első lépés a épület üzleti az élelmiszer-szolgáltatás vagy üdülő menedzsment ...
Cookery School at Little Portland Street
Szakács bizonyítvány Gasztronómia
- London, Egyesült Királyság
Oklevél
Teljes idő
Az egyetemen
Angol
Ez az izgalmas gyorsított, hat hetes intenzív szakmai főzőtanfolyam a lehető legteljesebb kulináris ismeretek. A résztvevők aztán a munkába, mint egy szakács szakmai konyhában, nem évszak egy yacht vagy sí faház, megfeleljenek vacsorák, vagy egyszerűen csak fokozzák a saját főzés repertoár.
Executive Hotel Management College
Kettős diploma hotel és az élelmiszer-és ital menedzsment + fizetett co-op
- Vancouver, Kanada
Szakmai Diploma
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
A Dual Hotel / Food & Beverage Management program intenzív, valamint az átfogó. Építve az alapítvány biztosított az egy éves program. A tér két év, a diákok egy teljes összesen 16 tanfolyam, amely a tanterv által létrehozott Oktatási Intézet American Hotel és Szállás Egyesület, amely lehetővé teszi számukra, hogy megszerezzék a tudást, és elsajátítsák a szükséges készségeket egyaránt Hotel és Élelmiszer- & Beverage Management.
Royal Gurkhas Institute of Technology (RGIT) (All campuses)
A IV. Bizonyítvány a kereskedelmi sütés terén
- Melbourne, Ausztrália
Oklevél
Angol
Az RGIT Australia IV. Tanúsítványa a kereskedelmi főzésről (SIT40516) lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megtanulják a professzionális konyhában végzett munka minden aspektusát, beleértve a különféle ételek és technikák kiválasztását, elkészítését és főzését. A tárgykörbe tartoznak a munkahelyi higiéniai eljárások, az ellátás fogadása és tárolása, valamint a minőségellenőrzés, az állományellenőrzés, az étkezési bevételek és költségek, az ömlesztett ételek biztonsága, a pénzügyek és az emberi erőforrások megismerése.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Kevesebb részlet
Népszerű képzésformátumok
Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Élelmiszer és ital üzlet Élelmiszeripari menedzsment
A diákok, akik érdeklődnek a kezelése egy élelmiszer-szolgáltatás üzemeltetése részesülnek étel és ital programot. Csoportokra kulináris matematika, a termék azonosítására, az élelmiszer-biztonság, beszerzés, liquor kötelezettségek, és bankett találkozó és tervezés.