
395 Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok 2023
Áttekintés
Az élelmiszerek tulajdonságainak tanulmányozása is része a élelmiszer-tudományi képzésnek. Az alábbi témaköröket érinti a képzés: honnan származnak az élelmiszerek, hogyan gyártják az ételeket és az italokat, milyen módon szállítják, tárolják és fogyasztják őket.
- Agrárüzlet (1)
- Alternatív gyógyászat (1)
- Angol (1)
- Biológia (1)
- Biztonságtechnika (1)
- Kereskedelem (1)
- Fenntarthatóság (1)
- Ital tanulmányok (49)
- Kertészet (2)
- Kiegészítő-tervezés (1)
- Kiskereskedelmi menedzsment (1)
- Kulináris művészetek (252)
- Kultúratudomány (1)
- Logisztika (2)
- Luxus menedzsment (1)
- Marketing (1)
- Menedzsment (1)
- Nemzetközi konyha (23)
- Nyelvtanulmányok (1)
- Olasz (1)
- Professzionális főzés (44)
- Spanyol (1)
- Szálloda menedzsment (10)
- Technológia (1)
- Termékfejlesztés (1)
- Turizmus (3)
- Táplálkozás és főzés (3)
- Táplálkozástudomány (3)
- Vendéglátás (30)
- Állattudomány (2)
- Élelmiszer és ital üzlet (137)
- Élelmiszer tudományok (33)
- Üzlet (3)
- Üzleti menedzsment (2)
Szűrők
- Élelmiszer és ital tanulmányok
További helyszínek keresése
Nyelv
- Amerikai Egyesült Államok
- Kanada
- Egyesült Királyság
- Ausztrália
- Mexikó
- Olaszország
- Franciaország
- Spanyolország
- Új-Zéland
- Argentína
- Malajzia
- Németország
- Dél-afrikai Köztársaság
- Svájc
- Thaiföld
- Hollandia
- Hongkong
- Horvátország
- Kolumbia
- Portugália
- Szingapúr
- Ciprus
- Egyesült Arab Emírségek
- Belgium
- Dánia
- Peru
- Puerto Rico
- Svédország
- Koreai Köztársaság
- Finnország
- Görögország
Kapcsolódó tanulmányi területek
- Agrárüzlet (1)
- Alternatív gyógyászat (1)
- Angol (1)
- Biológia (1)
- Biztonságtechnika (1)
- Kereskedelem (1)
- Fenntarthatóság (1)
- Ital tanulmányok (49)
- Kertészet (2)
- Kiegészítő-tervezés (1)
- Kiskereskedelmi menedzsment (1)
- Kulináris művészetek (252)
- Kultúratudomány (1)
- Logisztika (2)
- Luxus menedzsment (1)
- Marketing (1)
- Menedzsment (1)
- Nemzetközi konyha (23)
- Nyelvtanulmányok (1)
- Olasz (1)
- Professzionális főzés (44)
- Spanyol (1)
- Szálloda menedzsment (10)
- Technológia (1)
- Termékfejlesztés (1)
- Turizmus (3)
- Táplálkozás és főzés (3)
- Táplálkozástudomány (3)
- Vendéglátás (30)
- Állattudomány (2)
- Élelmiszer és ital üzlet (137)
- Élelmiszer tudományok (33)
- Üzlet (3)
- Üzleti menedzsment (2)