429 Élelmiszer és ital tanulmányok diploma található
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Észak Amerika198
- Nyugat-Európa 143
- Óceánia51
- Ázsia 27
- Dél-Amerika 11
- Afrika5
- Közép-Amerika és Karib2
429 Élelmiszer és ital tanulmányok diploma található
Kiemelt
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Műszaki gasztronómia és éttermi szolgáltatás akadémiai tanfolyam
- Barcelona, Spanyolország
Tanfolyam
Teljes idő
3 év
Az egyetemen
Spanyol
Szerezzen két képesítést három év alatt. Legyen profi a konyhában és az étkezőben! Ha mindig is arról álmodozott, hogy szakács, főnök, sommelier vagy főpincér legyél, és szenvedélyesen rajongsz mindenért, ami a főzéssel és az éttermekkel kapcsolatos, akkor itt a helyed. A gasztronómiai és restaurátori technikussal az első perctől kezdve megtanulhatja, hogy azzá a szakemberré váljon, aki mindig is szeretett volna lenni.
Kiemelt
CESIF
Online mester agrár-élelmiszeripari menedzsmentből
- Madrid, Spanyolország
Tanfolyam
Teljes idő
12 hónap
Távoktatás
Spanyol
Az agrár-élelmiszeripar átfogó irányítása óriási versenyelőnyt jelent, mivel lehetővé teszi: új kereskedelmi csatornák megnyitását, eladások növelését, fogyasztói bizalom javítását, innovatív termékek értékesítését, élelmiszer-riasztások és válságok elkerülését, hatások minimalizálását, termelési költségek javítását stb.
Kiemelt
Les Roches
Postgraduate Diploma in International Hospitality Management
Posztgraduális Diploma
Teljes idő
1 év
Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen
Kiemelt
CAFA Wine School
Bor tanácsadó
- Bordeaux, Franciaország
Szakmai Diploma
Teljes idő
9 hónap
Az egyetemen
Angol, Francia
Bortanácsadó diploma / Conseiller en Sommellerie egyéves tanítás angol és francia nyelven. A Sommellerie tanácsadója - bortanácsadó diploma kiválasztja az ügyfeleknek kínált termékeket: borokat és szeszes italokat. Mielőtt a szállítókkal folytatott tárgyalásokról döntene, először folytatnia kell a kóstolást. A kínálatnak összhangban kell állnia az ügyfelek körével, hírnevével és követelményeivel.
Kiemelt
Culinary Institute of Barcelona
Vállalkozói szakács program: éttermi vállalkozások tervezése, létrehozása és stratégiája
- Barcelona, Spanyolország
Tanfolyam
Teljes idő
14 hét
Távoktatás, Az egyetemen
Angol, Spanyol
Engedje szabadjára vállalkozói szellemét az Entrepeneurchef Programban. Ez a kurzus egy globális jövőképet ad a koncepció szakaszától a megnyitóig, közvetlenül a cél felé készítve: "Meg fogom hozni a saját éttermemet". Akár van egy világos projektje, akár nem, a tanfolyam megnyitja az elméjét az éttermi üzletág megértésének új módjai előtt, és mindenekelőtt arra, hogy az ügyfelek milyen módon fogadják el javaslatát az elkövetkező években. Ez a tanfolyam egy utazás az összes szakaszon, amelyen keresztül kell mennie, különös figyelmet fordítva az ügyfelek viselkedési aspektusaira, a legújabb üzleti modellekre és természetesen a sikert meghatározó digitális környezetre.
Kiemelt
Culinary Institute Kul IN
Konyhaművészet
- Sisak, Horvátország
Tanfolyam
Teljes idő
12 hét
Az egyetemen
Angol, Horvát
A Culinary Arts program ideális azoknak a hallgatóknak, akik szakmai karriert terveznek a kulináris iparban, vagy karrierváltást fontolgatnak. A három hónapos kurzus során a hallgatók átfogó ismereteket szereznek a francia és olasz konyhákban használt főzési módszerekről és technikákról, valamint mélyebben megismerik a vendéglátást és a turizmus szabványait, az élelmiszer-higiéniát, az étteremvezetést, a borokat, a sörgyártást és a konyhát. ökológia. A kurzus gyakorlatias, és a tanulók az óra 80%-át a konyhában töltik a la carte ételek elkészítésével. A program végén a hallgatók választhatnak, hogy sikeres éttermekben vagy szállodákban gyakorlatoznak.
Kiemelt
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Szakmai Diploma
Teljes idő
2 év
Távoktatás
Angol
Kiemelt
ERUDIO Education Group
Gyorsított tanácsadás
Vendéglátás, vendéglátás és turizmus diploma
- Ljubljana, Szlovénia
Szakmai Diploma
Részidő
2 év
Összekevert
Angol
Gyorsított tanácsadás
A Rövidciklusú Felsőfokú Szakképző Iskola a vendéglátás, vendéglátás és idegenforgalom szakirányú tanulmányi programot kínál, amelynek célja, hogy a hallgatók gyakorlati készségekkel és ágazati ismeretekkel rendelkezzenek. A program olyan alapvető területeket ölel fel, mint a rendezvényszervezés, a konyhaművészet és az ügyfélkiszolgálás, biztosítva, hogy a végzettek jól felkészültek legyenek a dinamikusan fejlődő vendéglátóiparban.
Kiemelt
Wallace State Community College
Az Alkalmazott Tudományok Kulináris Művészete
- Hanceville, Amerikai Egyesült Államok
Associate Degree
Teljes idő
4 szemeszter
Az egyetemen
Angol
A szakácsok, a szakácsok és az élelmiszer-előkészítő munkatársak különböző éttermekben és egyéb élelmiszer-ipari létesítményekben elkészítik, szezonra készitik és főzni fogják az ételek széles választékát.
Kiemelt
Allspice Institute
CTH L2 Diploma cukrász és cukrász készségekből
- Singapore, Szingapúr
Szakmai Diploma
Teljes idő, Részidő
12 hónap
Az egyetemen
Angol
A CTH Diploma a cukrász és cukrászati készségekben kiváló lehetőséget kínál a tanulók számára, hogy elsajátítsák a professzionális pékségi környezetben való boldoguláshoz szükséges alapvető ismereteket, különös hangsúlyt fektetve a finom sütemények és pékáruk készítéséhez szükséges készségekre.
Kiemelt
International Career Institute
Catering & Cooking Course
- Online
Tanfolyam
Teljes idő, Részidő
24 hét
Távoktatás
Angol
Kiemelt
University of Gastronomic Science of Pollenzo
MSc élelmiszeripari menedzsment
- Pollentia, Olaszország
Mesterdiploma
Teljes idő
2 év
Az egyetemen
Angol
Az élelmiszeripari menedzsment MSc képzésben résztvevők szilárd ismereteket szereznek az élelmiszerrendszerekről és az élelmiszerekkel kapcsolatos gazdasági, társadalmi és kulturális folyamatokról. Tanulja meg olvasni és értelmezni a gyorsan változó piaci trendeket, hogy innovációs szakemberként, piaci elemzőként vagy termék- és üzletfejlesztőként helyezkedjen el a munka világában.
Kiemelt
Southwest University
Az Alkalmazott Tudományok Kulináris Művészete
- El Paso, Amerikai Egyesült Államok
Alkalmazott tudományos munkatárs
Teljes idő
26 hónap
Az egyetemen
Angol
Az Associate of Applied Science in Culinary Arts program célja, hogy olyan szükséges készségeket biztosítson, amelyek felkészítik az egyéneket a kulináris és vendéglátóipari szolgáltatások belépő szintű szakmáira. A hallgatók megismerkednek a biztonsággal és a higiéniával, a receptek/menük tervezésével, az élelmiszer-feldolgozással, a beszerzéssel, valamint az ételkészítés mögötti művészettel és tudománnyal.
Kiemelt
LaSalle College Vancouver
Diploma a sütésben
- Vancouver, Kanada
Szakmai Diploma
Teljes idő
1 év
Az egyetemen
Angol
A kulináris művészetek legjobb szakemberei többet csinálnak, mint főzni. Az éttermet kezelik, különleges eseményeket szerveznek, személyi séf szolgáltatásokat kínálnak, és így tovább. Sokak számára azonban a végső cél az, hogy saját éttermünk legyen
Kiemelt
Mt. San Antonio College
Gyorsított tanácsadás
A kulináris művészeti menedzsment tudományos munkatársa
- Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok
Tudományos munkatárs
Teljes idő
2 év
Az egyetemen
Angol
Gyorsított tanácsadás
A program felkészíti a hallgatókat a karrierlehetőségekre az éttermekben, vendéglátóiparban, szállodákban, vidámparkokban és más vendéglátóipari vállalkozásokban. A hallgatók gyakorlati képzést szereznek a kereskedelmi eszközök használatában, és elsajátítják a szakácsművészet területén a sikerhez szükséges készségeket, mint például: késhasználat, ételkészítés, prezentáció, menükészítés, adagszabályozás, költségkontroll, menütervezés és táplálkozás. .
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Kevesebb részlet
Népszerű képzésformátumok
Népszerű helyek
Kevesebb részlet
Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok
Az élelmiszerek tulajdonságainak tanulmányozása is része a élelmiszer-tudományi képzésnek. Az alábbi témaköröket érinti a képzés: honnan származnak az élelmiszerek, hogyan gyártják az ételeket és az italokat, milyen módon szállítják, tárolják és fogyasztják őket.