építeni a bauhaus

Általános információk

Program leírás

fejléc

»Építsd BAUHAUS«

Tapasztalja meg a BAUHAUS-IDEA, és többet megtudni a befolyása a BAUHAUS életünk!

A Bauhaus iskola volt, nem egy design-stúdió. Walter Gropius akart nevelni egy új generációs tervezők, ezért azt akarta, hogy a tanulókat a kézműves és a munka a műhelyben. Arra bátorította őket, hogy megszerezzék a gyakorlati tapasztalat a műhelyekben. Azok a tapasztalatok tűnt neki, hogy a legjobb módja a megállapítás a design egy új évszázad. A tárgyakat nem bestsellereket a kezdetektől, hanem állomás azon az úton, valami új.

Követjük a tanácsokat a Gropius és a nyomait a Bauhaus műhelyünkben. Kezdjük a múzeumok a huzat és a termékek a Bauhaus tanulók és a végén a fa műhely, ahol hozzuk mi projektjeit.

Meglátogatjuk a Bauhaus épületek és múzeumok Weimar és Dessau. Mi fog aludni a Bauhaus épület Dessauban. Egy másik állomás a Grassi Múzeum művészeti és kézműves Lipcsében. A régi minták állítólag inspirálni minket a műhelyben képzés.

A fa-műhely a Bauhaus-Universität Weimar mi alapja a tervezési és gyártási modellek, makettek és prototípusok. Az általunk használt fa és mindenféle eszközök és gépek építeni a modelleken.

Eredmény jelenik meg egy kis kiállítás végén a kurzus. Itt lesz a darabot magával. A szállítási költség változhat.

Megjegyzés: Ez természetesen magában foglalja egy utat Dessau. Ezért nem szükséges regisztrálni a kirándulás Dessau, ha alkalmazza a kurzus.

A kurzus nyelve az angol.

Tanúsítvány és kreditpontokat

A sikeres befejezése után a tanfolyam akkor kap egy részvételi oklevelet. Ez megmutatja a kurzus címét, időpontját és időtartamát természetesen a óraszámmal, valamint a fő tartalmak és témák.

A résztvevők keresnek 3 kreditpont (ECTS). A tanfolyam zajlik minden nap hétfőtől péntekig. Szükséges, hogy részt vegyen legalább 80% -a természetesen leckéket kap kreditpontot.

Célcsoport

A kurzus célja, hogy mindenki, aki érdeklődik a történelem, a Bauhaus és annak hatása az életünk. A résztvevők hozzanak magukkal kíváncsiság és bátorság a Bauhaus-élményt.

Alkalmazás

1. Online regisztráció

Annak érdekében, hogy regisztrálni, kérjük, töltse ki regisztrációs űrlapot.

2. Dokumentumok

Kérjük, küldje el a következő dokumentumokat a május 1, 2017 egy pdf file-mailben.

 • Önéletrajz: max. két oldalt
 • Motivációs levél: Miért választotta ezt az utat? - Max. 500 szó
 • Feladat: 1925-ben Walter Gropius tervezte az új épület a Bauhaus Dessau. Az emberek is hívják a katedrális a modernitás. Amely más épületek vagy termékek ugyanolyan fontos? Kérjük, küldje vázlatok 3 példa rövid leírását (nincs fotó).
 • Angol nyelvvizsga: legalább szinten B1 vagy hasonló

Kérjük, vegye figyelembe a következő pontokat:

 • Csak egy pdf-fájlt (max. 5 MB)
 • E-mailben a tárgy »Application Build Your Bauhaus«
 • Neve pdf-file »Build_Your_Bauhaus_family name_first neve«

Csak a teljes és helyes elnevezése pályázatokat veszik figyelembe!

3. kiválasztási folyamat

Minden pályázó kap felvételi értesítést május 15, 2017 e-mailben, és neki is meg kell erősítenie a részvétel 3 napon belül. Ha a kérelmező nem ezt, települések kapnak, mások a várólistára.

Miután megerősítette részvételét megkapja a számlát az Ön szakkurzus amíg a május végén.

Ha szüksége van egy VÍZUMAzt javasoljuk, hogy tájékoztassa őt a követelményeket, és hogy egy találkozót a német nagykövetség az Ön hazájában. Maximum 12 pályázók kerül kiválasztásra, hogy részt vegyenek ezen a kurzuson.

tanfolyam díja

A tanfolyam díja 700 EURO.

 • 500 EURO a hallgatók és öregdiákok
 • 300 EURO BUW diákok

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • Tájékozódás és támogatás
 • Program szerint leírás
 • tananyagok
 • Bauhaus Summer School igazolvány
 • Igazolás
 • Internet-hozzáférés, a Bauhaus-Universität Weimar
 • Ingyenes használata könyvtár
 • Kísérő programok (kivéve kirándulások)
 • Ingyenes belépés a múzeumokba tartozó Klassik Stiftung Weimar

FIGYELEM: költségeinek vonatjegy és szálláslehetőségek (körülbelül 45 euró) alatt kirándulás Dessau nem tartalmazza, és meg kell fizetni a helyszínen készpénzben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Each year approximately 400 participants from 70 countries around the world create a unique intercultural atmosphere. Be a part of the experience and make friendships that will last a lifetime!

Each year approximately 400 participants from 70 countries around the world create a unique intercultural atmosphere. Be a part of the experience and make friendships that will last a lifetime! Kevesebb