Ázsia eloszlása ​​és értéklánc elemzése

Tanfolyam áttekintés


Ebben a kétnapos szemináriumban a világ egyik legfontosabb stratégiai gondolkodójával dolgozik, hogy ismereteket szerezzen, betekintést és eszközöket kapjon, hogy vállalata elosztását világszínvonalúvá tegye. A kurzus olyan strukturált megközelítésre összpontosít, amely elemzi a meglévő értékesítési csatornákat és értékláncokat Ázsiában, és bevezeti a forgalmazási központok tervezésében, működtetésében és irányításában alkalmazott legjobb gyakorlatokat, amelyek javítják a saját képességeit és a vállalat ellátási lánc hatékonyságát. Továbbá lehetővé teszi a szeminárium résztvevőinek, hogy javítsák a szervezet teljes ellátási hatékonyságát.

Miért jársz?


A hatékony forgalmazási csatornák kulcsfontosságúak az Ázsiában folytatódó növekedés szempontjából. A szeminárium résztvevői megtanulják, hogyan végezzen alapos Értéklánc elemzést, meghatározza a jelenlegi erősségeit és gyengeségeit, és hogyan fejleszti hatékonyabb és hatékonyabb ellátási láncot a vállalat számára. Ezenkívül ez a kétnapos szeminárium az ellátási láncok meghatározására, az ázsiai ellátási lánc szereplői azonosítására és az eljárások, folyamatok és rendszerek alkalmazására irányul az ellátási lánc teljesítményének javítása érdekében.

Akarsz

  • Az ázsiai értékesítési csatornák megértése és meghatározása?
  • Meghatározhatja a különböző szereplőket az ázsiai értékesítési csatornák mentén?
  • Értékelje az egyes szereplők teljesítményét az ellátási lánc mentén?
  • Értékelje cégének teljesítményét a többi ipari szereplőhöz képest; azonosítsa az Ázsia jelenlegi ellátási láncának erősségeit és gyengeségeit?
  • Ismerje meg az ellátási lánc javítására szolgáló eszközöket és folyamatokat, valamint hogyan tudja azokat végrehajtani?
  • Korszerűsítheti értékesítési csatornáit Ázsiában?
  • Építsen világszínvonalú ellátási láncot Ázsiában?
Program oktatási nyelve:
  • Angol

7 további kurzus Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK) »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
2 napok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020