Ma, óriási mennyiségű hulladékot létezik irodai és szolgáltatási tevékenységek. Késések, szűk, hibák, elbocsátás, a munka-megkerülések, és a kétértelműséget bővelkedik. Nem hozzáadott érték munkát lehet olyan magas, mint 95 százaléka.

Gyártási szervezetek nagy sikerrel alkalmazása Lean technikák és asztalosipari időt és pénzt. Vannak azonban olyan jelentős kihívások és a különbségek az irodában művelet szemben a gyártási környezetben. Szüksége van egy személyre szabott megközelítés javítása irodai / szolgáltatási műveleteket, de vannak olyan eszközök, amelyek Lean akkor lehet alkalmazni.

Szimuláción keresztül, esetek, és dolgozik a saját folyamatait, akkor tanulni és gyakorolni Lean eszközök jelentősen a minőség javítására és a szolgáltatás, míg a zsugorodás idő és költség. Nézd meg a munkafolyamat, információáramlás és a munkakörök tervezése, nem a szem felszámolása az embereket, de a maximális erőkifejtés. Ön tudni fogja, melyik eszközt használja alapján a cél az erőfeszítés és a problémákkal szembesülnek.

Fog távozni a szükséges készségeket, hogy jelentősen javítsa az irodai folyamatok és megszüntetésére az elpazarolt időt és pénzt. Hozd a folyamat, hogy már akkor zavarba az osztályba, és a probléma megoldására alkalmazásával az eszközöket.

Megtanulják, hogyan kell:

  • Határozza meg a nyolc hulladékok irodájában folyamatokban
  • Keresés és a szűk keresztmetszetek megszüntetése
  • Rendezze a munkaterületet a könnyű használat és a minőség
  • Vegyük le a kiváltó oka a minőségi problémákat, és szisztematikusan megoldani őket
  • Design munkafolyamat maximális hatékonyság (sebesség) és a hatékonyság
  • Hozzon létre egy ütemterv nyomon követése és gyorsan helyes eljárás problémákCélközönség


Vezetők és a folyamatok javítása csapat Jogi, pénzügyi és számviteli, informatikai, beszerzési, ügyfélszolgálati, értékesítési és marketing

Testre szabott verzió a C-szintű vezetők


31 további kurzus University of Tulsa College of Business Administration »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 napok
Részidős oktatás
Price
1,295 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint