Az értékesítési vezetők az egyre inkább szerepek, amelyek különböznek minden, amit valaha tapasztaltam. Szembesülnek az új nyomás a piacon, azok értékesítők, és a felső vezetés. Ez a kétnapos szeminárium segítségével értékesítési vezetők, hogy összpontosítson az igényeket, és dolgozzanak ki megoldásokat, melyek révén az értékesítési csapatok hatékonyabb.
Ebben a szeminárium, akkor megtanulják, hogyan kell hatékonyan rangsorolni, maximalizálja az ügyfél és eladó hűséget, és ezáltal a kívánt eladási eredmények valamennyi tagja az értékesítési csapat.


Kiknek ajánljuk a rendezvényt?

Minden olyan személy, akinek a nyereség maximalizálása a hatékony értékesítés irányítása erőfeszítéseket javára válik ez a szeminárium. A program célja, azok részére, akik legalább hat hónapja az értékesítés-irányítási felelősség, vagy azok, akik készülnek, hogy az átmenet értékesítés értékesítés irányítása, beleértve:

Értékesítési vezetők
Értékesítési Igazgatóság
Értékesítési alelnökök
Cég tulajdonosai


Legfontosabb előnyök

- Nyereség alapos ismerete a teljes értékesítési folyamat
- Értse az erők változó a piacon, és az értékesítési csapat
- Ismerje meg a hatékony int erviewing, toborzás, és a felvételi technikák
- Ismerje meg, hogyan haladja meg a célkitűzések intelligens tervezés és irányítás területén
- Megtanulják, hogyan kell hatékonyan irányítani munkavállalói teljesítmény szabályok kidolgozása, taktikai és stratégiai coaching, kártérítés, valamint a teljesítmény mérésére hiányosságok
- Megtanulják, hogyan kell kreatívan kezelni rosszul teljesít, és ha a megfelelő időben, hogy befejezze a kereskedelmi személy


Időpontok:

Március 22-23, 2006

9 további kurzus Cox School of Business, Southern Methodist University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 napok
Részidős oktatás
Price
- Az ár nem különböznek
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date