A következő természeti katasztrófa, az informatikai hibát, vagy terrorista támadás zavarja a te dolgod. Csak, hogy mennyi ideig lehet a cég túlélni?

Jóslatok a járvány, pusztulás a legutóbbi hurrikánok és tornádók, munkavállalói csalás, számítógépes vírusok, nincs üzleti engedheti meg magának, hogy kedvezményes potenciális hatásának ilyen előre nem látható események. Miután az egész vállalatra kiterjedő üzletmenet-folytonossági terv jelentheti a különbség lábadozik zavar az üzleti tevékenység és elveszítik az üzletet.

Akár része a vezetői csapat a kis és közepes méretű cég-vagy felsővezetői egy nagyvállalat, meg kell, hogy felkészüljenek a következő üzleti válság. És a készítmény nem csak a megmaradt egy IT áramszünet, de védi az üzleti létesítmények, berendezések, szolgáltatások, szállítás, emberek, pénzügyek és így tovább. Egy átfogó folytonossági terv is beveszünk az irányítást, amikor a következő váratlan esemény fenyegeti a te dolgod.

Business Continuity célja elsősorban a kulcsfontosságú döntéshozók, a felső vezetői csapat, és azok, akik be fogják vonni a biztosító műveletek szemben a katasztrófa. Hozd el a csapat megkezdi a párbeszédet és tanulni a technikákat szükséges építeni egy hatékony üzletmenet-folytonossági terv és a hosszú távú folyamatosság folyamat.

Elismert üzletmenet-folytonossági szakértők vezet végig ez a nagyhatású nap, többek között: Barry Cardoza, VP / igazgatója Business Continuity, a vészhelyzeti intézkedési tervek és katasztrófavédelem az Union Bank of California, NA (UBOC); Rhonda E. Jones, társalapítója a vállalati biztonság és rendelkezésre állás, valamint Eugene Tucker, CPP, CFE, CBCP, a pretoriánusok védő szolgáltatások

A résztvevők elhagyják a alapjaival fejlődő üzletmenet-folytonossági tervet, beleértve a lépéseket, hogy a vállalkozás hatáselemzés, hogy az intézkedések esetleges hatását zavarok a kritikus műveletek, valamint testre szabható sablonokat, hogy megteremtse a tervnek a konferencia tankönyv: "A épület Business Impact Analysis (BIA) Process -A Hands-on Blueprint. "Tanulj stratégiák meghatározása és értékelése, a sebezhetőség, az épület a vállalati szintű terv, elkerülve a problémákat és buktatókat más cégek és hogyan lehet buy-in a legfontosabb érdekelt felek.

Új dátumát be kell jelenteniCélközönség


Elnök-vezérigazgatója, VPS működési területek, VPS vállalati kockázat, cFos, vállalati jogászok, üzlettulajdonosok, igazgatósági tagok, veszélyhelyzetek kezelése szakemberek, HR igazgatói, informatikai igazgatói, és minden csapat felelős tagja tartja az üzleti működési alatt és után a válság.

31 további kurzus University of Tulsa College of Business Administration »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 nap
Részidős oktatás
Price
795 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint