(Kiterjesztett) diploma az élelmiszer-technológiában

Általános információk

Program leírás

Az élelmezés-technológia (kibővített) diplomájának központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik demonstrálják az élelmezés-technológia fókuszált tudását és készségeit. A program tehát középpontjában az áll, hogy a hallgatókat alapos és speciális ismeretekkel látja el az élelmiszeripari technológiai ipar általános alapelveiről és gyakorlati készségeiről. Az oklevél részeként és az érintett munkahelyi intézményekkel / testületekkel / szervezetekkel együttműködve a hallgatók szintén ki vannak téve a vonatkozó munkakörnyezetnek annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezzenek a megszerzett ismeretek és gyakorlati készségek alkalmazásában a munkahelyi környezetben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalatok lehetővé teszik a sikeres hallgatók számára, hogy karrier- és foglalkoztatási lehetőségeikhez hozzáférjenek az analitikus szakirányukhoz kapcsolódóan.

Gondolat katalógus / Unsplash

Kilépési szintű eredmények

A hallgatóknak képesnek kell lenniük:

  • Helyes eljárások / módszerek / technikák segítségével azonosítsa, értékelje és oldja meg mind a rutin, mind az ismeretlen problémákat.
  • Hatékony együttműködés másokkal egy csapatban.
  • A jól meghatározott és új tanulási tevékenységek kezelése strukturált tanulási környezetben.
  • Elemezze, szintetizálja és kiértékelje az analitikai kémiához / biotechnológiához / élelmiszer-technológiához kapcsolódó információkat, elméleteket és ötleteket.
  • Mutassa be az analitikai kémia / biotechnológia / élelmiszer-technológia alkalmazási körének és fő területeinek megértését, valamint azt, hogy az adott tudományág / terület hogyan kapcsolódik más területekhez vagy rendszerekhez.
  • Figyelemmel kíséri saját teljesítményüket, és értékelje azt az adott kritériumok alapján.
  • Az információk hatékony és értelmes bemutatása és továbbítása a tudományos és akadémiai / szakmai diskurzusos megállapodások és formátumok felhasználásával.
  • Mutassa be a mások környezetének és egészségének felelősségét a tudomány és a technológia felhasználásával, elismert szakmai és / vagy etikai kódexekkel vagy gyakorlatokkal összhangban.

Felvételi követelmények

  • Minimális APS: 21
  • Angolul: 4 (50%)
  • Matematika: 3 (40%)
  • Fizikai tudományok: 3 (40% +)
  • Élettudomány 3 (40% +)

Karrierlehetőségek

Az élelmiszer-technológusok kutatják az élelmiszerek előállítását, feldolgozását, tartósítását, csomagolását és forgalmazását

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb