A kulináris művészetek munkatársa
Glendale Community College
Kulcs információ
Campus helye
Glendale, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* 5000–10 000 USD évente
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
CULIN 111 A professzionális főzés alapjai 1
(korábban Kezdeti ételkészítés)
4 egység
A Culinary Arts 111 bemutatja és alkalmazza az élelmiszerek elkészítésének alapelveit a fogyasztók számára a szakemberek számára. A tanfolyam hangsúlyozza a gyakorlati főzést, a kóstolást és az értékelést, hogy professzionális kulináris technikákat tanítson. A tanfolyam azt is hangsúlyozza, hogy az összetevők és a kulináris folyamatok hogyan befolyásolják a termék eredményét.
Előadás 1,5 óra. Laboratórium 7,5 óra.
Előfeltétel: Nincs.
Átutalási jóváírás: CSU
CULIN 112 A professzionális főzés alapjai 2
4,0 egység
A CULIN 112 a Culinary Arts 111. folytatása. Az ételkészítés alapelveinek bevezetése és alkalmazása. A tanfolyam hangsúlyozza a magas termelési színvonalat, a vonzó szolgáltatást, a megfelelő berendezések használatát és az idő hatékony felhasználását. A tanfolyam hangsúlyozza a munka egyszerűsítését, a táplálkozási követelményeket és a speciális ételek elkészítését is.
Előadás 1,5 óra Laboratórium 7,5 óra.
Feltétel: CULIN 111 vagy azzal egyenértékű.
Átutalási jóváírás: CSU
CULIN 113 Intézményi higiénés gyakorlatok az étkeztetés és a vendéglátás területén
3 egység
A Culinary Arts 113 a higiénés gyakorlatokat tanulmányozza, mivel azok hatással vannak az egyénre, valamint az étkezési és vendéglátási tevékenységre. Figyelembe veszi a vendég- és alkalmazotti tapasztalatok révén felmerülő problémák megelőzését és ellenőrzését. A témák a következőket tartalmazzák: a kórokozók megelőzése és ellenőrzése, a biztonságos élelmiszerkezelő gyakorlatok, az élelmiszerek védelme a létesítményen keresztüli áramlás révén, az élelmiszer-biztonság irányítási rendszerei, a veszélyelemzés kritikus ellenőrzési pontok (HACCP) rendszere, az integrált kártevőirtás, az alkalmazottak képzése, valamint az helyi előírások. A hallgatók a Nemzeti Éttermi Szövetség Oktatási Alapítványának anyagait használják fel a ServSafe tanúsítási program teljesítéséhez.
Előadás: 3 óra
Előfeltétel: Nincs.
Átutalási jóváírás: CSU
CULIN 116 intézményi beszerzés a vendéglátás és az élelmezés területén
(korábban vendéglátás beszerzése, beszerzése és kiválasztása)
3 egység
A Culinary Arts 116 megvizsgálja az irányelveket, eljárásokat és ellenőrzéseket, valamint azok megvalósítását az áruk és kellékek beszerzésében az élelmiszer- és vendéglátóipar számára, beleértve a berendezéseket, szolgáltatási cikkeket, bútorokat, berendezési tárgyakat, szerződéses szolgáltatásokat, valamint ételeket és italokat. A tanfolyam középpontjában az optimális beszerzési, beszerzési és kiválasztási irányelvek és eljárások állnak, az élelmiszer- és vendéglátóipar számára.
Előadás 3 óra.
Előfeltétel: Nincs.
CULIN 122 Nemzetközi Főzés
3 egység
A Culinary Arts 122 a világ országaiból származó kulináris elvek és technikák bevezetése. A konkrét oktatási területek magukban foglalják a megfelelő felszerelések és eszközök kiválasztását, a megfelelő előkészítési módszereket és eljárásokat. Az ételkészítés és a kiszerelés is hangsúlyos.
Előadás 3 óra.
Előfeltétel: Nincs.
Megjegyzés: Ez a tanfolyam négyszer is elvégezhető, minden alkalommal más és más konyhát hangsúlyozva; legfeljebb 12 egységet lehet megszerezni.
CULIN 124 Alap sütés és desszertkészítés
3 egység
A Culinary Arts 124 professzionális megközelítés a cukrászkonyha minden aspektusához, az élelmiszer-ipari iparhoz kapcsolódóan. A tanfolyam a torta elkészítésének különféle módszereit, valamint a sütéstechnika alapjait emeli ki. A tanfolyamot úgy tervezték, hogy a hallgatók elegendő tudást kapjanak a péksütemény és a pékség működésének megértéséhez.
Előadás 3 óra.
Előfeltétel: Nincs.
Megjegyzés: Ez a tanfolyam 2 alkalommal elvégezhető; maximum 6 egységet lehet megszerezni.
CULIN 212 Kereskedelmi élelmiszer-készítés
5,0 egység
A CULIN 212 a szálloda- és vendéglátóiparban pályafutást folytató hallgatók számára készült. A diákok egy kereskedelmi szállodai konyhában fognak dolgozni, ahol nagyszabású ételkészítést és -termelést tanulnak meg.
Előadás 3 óra Laboratórium 6 óra.
Feltétel: CULIN 111.
Javasolt készítmény: CULIN 112.
CULIN 224 Haladó sütő- és péksütemények
5 egység
A Culinary Arts 224 a sütés és a péksütemény speciális szempontjaira összpontosít, amelyek a kiskereskedelmi cukrászdákhoz kapcsolódnak, valamint a szállodai, éttermi és vendéglátóipari szolgáltatásokhoz. A hallgatók a gyakorlati laboratóriumi tapasztalatok révén fejlett technikákat alkalmaznak a kiváló minőségű péksütemények előállításában, elsősorban az európai stílusú termékekre összpontosítva, ideértve a laminált tésztát, süteményeket, süteményeket, apró négyeseket, díszes desszerteket, tortákat, habokat, csokoládét és édességeket. A díszítést hangsúlyosan hangsúlyozzuk.
Előadás 3 óra. Laboratórium 6 óra.
Feltétel: Culinary Arts 124 vagy azzal egyenértékű.
Tudományos naptár
- Félévi rendszer (16 hét).
- Az őszi szemeszter augusztus végén kezdődik.
- A tavaszi szemeszter február közepén kezdődik.
- Nyári foglalkozás (június közepétől augusztus közepéig); január elején egy rövid, hat hetes téli ülésszakkal együtt.
A közvetlenül a tengerentúlról jelentkező új nemzetközi hallgatók csak az őszi vagy a tavaszi félévre jelentkezhetnek. A rövid távú foglalkozások korlátozott órarendet kínálnak az "új" hallgatók számára, és a legjobban a "továbbtanulók" számára készültek.
Felvételi követelmények
Középiskolai átiratok és oklevél; minimum 2,0 vagy "C" osztályzat átlaga, ha közvetlenül az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező főiskoláról vagy egyetemről érkezik. A TOEFL minimum 45 az iBT-n, vagy az IELTS "banda-pontszáma" legalább 4,5 - ha az angol nem az első tanítási nyelv. Továbbá, a támogatási nyilatkozat nyilatkozata és bankszámlakivonat, valamint egyoldalas személyes esszé. A "Feltételes felvétel" TOEFL vagy IELTS nélkül, valamint a Nyelviskola programból történő átigazolással rendelkező hallgatók számára érhető el.
Jelentkezési határidők (tengerentúli pályázók számára)
- Július 1. az őszi félévre;
- December 1-je a tavaszi félévre;
- [Május 15., „nyári foglalkozás” - Nyár csak azoknak a hallgatóknak, akik az Egyesült Államokban "átigazolnak" egy érvényes és érvényes I-20 űrlappal.]
- A határidők rugalmasak lehetnek; a részletekért forduljon a Nemzetközi Diákirodához.
Tandíj és díjak / megélhetési költségek
- Tandíj és díjak (2020-21. Tanév): 7581 USD (teljes munkaidőben; két félév).
- Becsült, az egyetemen kívüli megélhetési költségek: 13 000 USD.
- A bankszámlakivonat teljes költsége = 22 965 USD.
- Megjegyzés: a fenti költségek időszakos / éves változásoknak vannak kitéve. [Kérjük, ennek megfelelően tervezze meg költségvetését].
- A tandíjat / díjakat félévenként fizetik a regisztrációkor.
- "Tandíj előleg" nem szükséges.
- A Főiskola minden félévben felajánl egy tandíjfizetési tervet.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Tudományos egyetemi diploma kulináris művészetből
- Riverside, Amerikai Egyesült Államok
A kulináris művészeti menedzsment tudományos munkatársa
- Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok
Tudományos munkatárs a sütés és cukrászda területén
- Riverside, Amerikai Egyesült Államok