AAS Culinary Arts
Galveston College
Kulcs információ
Campus helye
Online USA
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Kérjen információt
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Az alkalmazott tudomány diplomájának célja, hogy jól átgondolt kulináris oktatást nyújtson, hogy biztosítsa a belépő szintű pozíciót az élelmiszer-szolgáltató iparban. A program az élelmiszer -szolgáltatási műveletek üzleti oldalát is megtanítja. A diploma megszerzése után a diplomások készen állnak arra, hogy négyéves intézménybe kerüljenek, főiskolai diplomát szerezve a konyhaművészetben, étterem/vendéglátás menedzsmentben vagy táplálkozásban. A hallgatók a ServSafe Food Protection Manager minősítést is megszerzik. A diplomások felkészültek lesznek arra, hogy felismerjék és kezeljék a higiéniai és egészségügyi kérdéseket a kulináris környezetben, alkalmazzák a kritikus gondolkodást, hogy meghatározzák a megfelelő főzési módszereket különböző helyzetekben, felismerjék a megfelelő választ a speciális igényekre (ételallergia, cukorbetegség, vegetáriánus stb.), És reagáljanak a a vásárlók igényeinek változása (alacsonyabb zsírtartalom/koleszterin, gluténmentes stb.)
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Tudományos munkatárs a sütés és cukrászda területén
- Oakland, Amerikai Egyesült Államok
Tudományos egyetemi diploma kulináris művészetből
- Riverside, Amerikai Egyesült Államok
A kulináris művészeti menedzsment tudományos munkatársa
- Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok