BIZONYÍTVÁNY A SÜTÉSBEN ÉS BELSÉGBEN
Arizona Culinary Institute
Kulcs információ
Campus helye
Scottsdale, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Kérjen információt
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A diákok alapos bevezetést kapnak a professzionális főzéshez kapcsolódó alapvető készségekhez, technikákhoz, fogalmakhoz és elméletekhez. A hangsúly a klasszikus francia főzési elméleten van, beleértve az Escoffier alapelveit. Garde jászol, anyamártások, apró mártások és számos hagyományos és modern előkészítési technika szerepel. A diákoknak megtanítják a megfelelő késismereteket és kezelést, valamint a biztonságot és a higiéniát. Az óra elméleti és gyakorlati.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
A francia péksütemények alapvető és haladó technikái
- Ferrières-en-Brie, Franciaország
Sütőszakos bizonyítvány – Előzetes munkavállalás
- Toronto, Kanada
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada