C.Te.SP a gasztronómiában, az idegenforgalomban és a jólétben
Instituto Politécnico de Viseu
Kulcs információ
Campus helye
Viseu, Portugália
Nyelvek
Angol, Portugál
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Oct 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Célok és készségek
Tervezze meg, tervezze meg és önállóan vagy irányítással hajtsa végre a szállodákkal, termálfürdőkkel és vendéglátó egységekkel kapcsolatos tevékenységeket, mégpedig a szállás, a recepció, az ételek és italok, a kereskedelmi menedzsment, a marketing és a rendezvényszervezés területén.
Fő tevékenységek
Gasztronómiai termékek fenntartható fejlesztése;
Mérje meg és jellemezze az ételek fizikai-kémiai és érzékszervi tulajdonságait;
Technikák kidolgozása az élelmiszer-higiénia és biztonság területén;
Javasol és hajtson végre célzott javító intézkedéseket a táplálkozás és a dietetika területén;
Részt vesz az idegenforgalmi társaságok irányításának tevékenységében (ügyfelek fogadása, áruk és szolgáltatások kezelése);
Események tervezése és szervezése;
Szervezze, népszerűsítse és terjessze a helyi és regionális turisztikai erőforrásokat;
Tanácsadás és szabadidős és wellness tevékenységek megtervezése;
Az egészség, valamint a testi és lelki jólét elősegítése;
Portugál regionális ételeket ajánl;
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Postgraduate Diploma in Tourism and Hospitality Management
- Singapore, Szingapúr
Idegenforgalmi menedzsment szakmai felsőfokú műszaki képzés
- Porto, Portugália
Arctic Nature Guide - Egyéves program
- Longyearbyen, Svalbard