Francia Cukrászművészeti Diploma
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Kulcs információ
Campus helye
Yssingeaux, Franciaország
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
8 hónapok
Pace
Teljes idő
Tandíjak
EUR 26 390 / per course *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* nettó árak.
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Magasan képzett oktatókkal, beleértve a befolyásos cukrászokat, a Meilleurs Ouvriers de France-t és a világbajnokokat fegyelemükben, ez egy igazi csúcsminőségű tésztaművészeti osztály. Mindenkinek, aki szenvedélyes a francia péksütemények és a desszertek iránt, valamint azok számára, akik karrierjük előmozdítását vagy vállalkozóvá válását kívánják, kötelező.
Hat intenzív és nagyon magával ragadó hónap alatt tanult, és megtanul minden olyan technikát - a hagyományos és a modern -, amely különbözteti meg a francia cukrászat művészeteit a többitől. Készít cukrászsüteményeket és koktélokat, gasztronómiai desszerteket, klasszikus és modern étkészleteket, négyes kisállatot és csokoládédarabokat, többek között ínycsiklandó alkotásokkal.
Munka és karrier lehetőségek:
- Vállalkozó
- Cukrász-szakács / Cukrász-tanácsadó
- Cukrász szakács oktató
- Élelmező
- Tésztaüzem menedzser
- Élelmiszeríró és kritikus
Időtartam: 6 hónap 2 hónapos kötelező gyakorlat
Programszerkezet:
- Francia péksütemények alapjai - 10 hét
- Tea idő és utazási sütemény - 1 hét
- Kenyér és Viennoiserie - 1 hét
- Étvágygerjesztők, egyedi torták és egészséges desszertek - 4 hét
- Éttermi desszertek - 1 hét
- Csokoládé és édesség - 2 hét
- Fagylalt és sorbet - 1 hét
- Művészes péksütemények és büfék - 2 hét
A felvételi követelmények:
Nincs szükség korábbi diplomára vagy tapasztalatra
szabványos oklevelekhez
Legalább 18 év
Folyékonyan beszél angolul
Időpontok: 2020. november 9. és 2021. április 23. / 2021 március 1-jétől2021 július 30-ig
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Sütési és cukrászsütemény szakértelem díja
- Santa Barbara, Amerikai Egyesült Államok
Bevezetés a kenyérsütés alapjaiba (tanúsítvány)
- Paris, Franciaország
Intenzív szakmai program kenyérsütésben (tanúsítvány)
- Paris, Franciaország