Főző diploma
Le Cordon Bleu University Mexico
Kulcs információ
Campus helye
Naucalpan de Juárez, Mexikó
Nyelvek
Spanyol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Jul 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A főzési diploma fejlett kulináris technikákat sajátít el, amelyek szinte minden főzési stílusra érvényesek. Fedezze fel a francia kulináris hagyományokat, a globális konyhákat és az aktuális trendeket.
A főzési oklevelet az a hallgató kapja meg, aki sikeresen elvégezte az alap-, közép- és felsőfokú szintet. Csak egy szintre iratkozhat be (például Alapvető főzőbizonyítvány), és később (korlátozott ideig) folytathatja a következő szintet. Még a korábbi szakmai tapasztalat mellett is el kell kezdenie a főzés alapvető szintjét, mielőtt továbblép a következőre. Minden elvégzett szintről oklevelet kap. Ezt követően, miután sikeresen elvégezte a főző- és péksütemény -oklevelet, megkapja a Le Grand Diplôme® -t, amely a Le Cordon Bleu International legmagasabb kiválósága.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Kulináris készségek
- Belleville, Kanada
- Toronto, Kanada + 1 több
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada
Kulináris menedzsment – Táplálkozás szakos diploma
- Toronto, Kanada