Komplett diploma a modern gasztronómiában
Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)
Kulcs információ
Campus helye
Edinburgh, Egyesült Királyság
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
38 hétig
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Akár iskolai végzettségű, egyetemi végzettségű, karrierváltó vagy profi szakács, ez az oklevél teljes és átfogó ismereteket nyújt a klasszikus és modern főzési technikákról, beleértve a kenyeret, tésztát, hús, hal és zöldség elkészítését és főzését. Emellett azok, akik vállalják a modern gasztronómia diplomát, mind szilárd ismeretekkel, mind gyakorlati tapasztalatokkal járnak a Táplálkozási és Növényalapú Élelmezési és Kézműves Élelmiszer-előállítási modulok során - mindkettő az egyetlen ilyen jellegű kurzus az Egyesült Királyságban.
Az ESFW nél töltött ideje azt mutatja, hogy több mint 1200 órányi nappali tagozatos tanulmányokat vesz igénybe, amelyek túlnyomó többsége teljes egészében gyakorlati jellegű, de magában foglalja a gazdaságokba, malmokba, hentesekbe, pékségekbe és tejszínekbe látogatást, valamint időt néhány az ország vezető szakácsai és táplálkozási szakemberei mellett, saját tapasztalt oktatóink mellett.
Minden tanfolyam tartalmazza a Séf Essential Kit-et, az összes élelmet és tandíjat, valamint lehetőséget arra, hogy kihasználhassák a munkahelyi gyakorlatokat, az önéletrajz-készítési műhelyeket, az iparág-specifikus hálózati lehetőségeket és az iskolából származó oktatást, amelyet rendszeresen szavaznak a UK.
Ki a tanfolyam alkalmas?
- Élelmiszer-szakemberek
- Profi szakácsok
- Törekvő szakácsok
- Magán szakácsok
- Karrierváltók
A modern gasztronómia teljes oklevélén megismerhető készségek:
- A professzionális konyhakészítés minden szempontjának átfogó megértése (beleértve a húst, halat, zöldséget, leveket, készleteket, szószokat, köreteket, modern technikát és még sok minden mást)
- A professzionális cukrászda átfogó megértése (beleértve az alap- és dúsított tésztákat, az alap- és a fejlett kenyeret, a csokoládét és a cukrot, a készített és fagyasztott desszerteket, a szószokat, a szivacsokat, a rétegelt kapukat, a klasszikus desszerteket és még sok minden mást)
- Alapítvány a táplálkozással és növényi alapú élelmiszerekkel (beleértve a modern bevonási technikákat, az élelmiszer-formázást, az alternatív fehérjéket, a dióval és magvakkal történő főzést, táplálkozási műhelyeket, egészséges táplálkozást és még sok minden mást)
- Alapítvány az kézműves élelmiszer-előállítás területén (beleértve a tejtermékeket, a sajtkészítést, a fagyasztott cukrot, az elakadást és a tartósítást, az erjesztést, a kézműves kenyér előállítását és még sok minden mást)
- Egy hetes tanfolyam az élelmiszer-ipari vállalkozás indításáról
- WSET 2. szintű bortanulmányok
- Farm látogatások
- Vendég-szakács demonstrációk
- Munkahely
Miért válasszon minket?
- Az egyetlen ilyen jellegű út Európában
- Szakértői oktatás tapasztalt szakácsok részéről
- Alapított és legrégebbi konyhai iskola az Egyesült Királyságban
- Kis méretű méretek
- A munkahelyi képzésről
- Munkahely
- Kiváló karrierlehetőségek
Tanúsítványok és képesítések
Az Edinburghi Élelmezési és Borászati Iskolát az ICAS teljes mértékben akkreditálta, és folyamatosan értékelik és felülvizsgálják annak biztosítása érdekében, hogy elérjük az általuk meghatározott szabványokat.
Sikeres teljesítés után minden hallgató megkapja:
- Komplett diploma a modern gasztronómiában
- Diploma a szakmai főzésben
- Diploma a professzionális cukrászdaban
- Alapítvány táplálkozás és növényi alapú élelmiszerek számára
- Alapítvány az kézműves élelmiszer-előállításban
- Tanúsítvány az élelmiszer-ipari vállalkozás indításáról
- WSET 2. szint
- REHIS elemi élelmiszer-higiéniai bizonyítvány
Menetrend
- Képzés: Teljes munkaidőben hétfőtől péntekig
- Órák: heti 30 óra
- Idő: 10:00 - 16:00
- Időtartam: 38 hét
Rendelkezésre álló finanszírozás
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Vegetáriánus kulináris művészetből szerzett svájci nagydiploma
- Port-Valais, Svájc
Nagy szakács diploma
- Barcelona, Spanyolország
Nyári élmények
- Manresa, Spanyolország
- Barcelona, Spanyolország