Konyhaművészet
AVTEC-Alaska'S Institute Of Technology
Kulcs információ
Campus helye
Online USA
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Programunk kiemeli a kompetencia alapú képzést progresszív tanulási egységeken keresztül. A képzés nagy része az edzőkonyháinkban fog megtörténni, és sok „konyhai időt” biztosít a hallgatóknak, hogy képesek legyenek növekedni. A „gyakorlati” élelmiszer-előállítási megközelítés alkalmazásával a hallgatók egyénileg vagy kis csoportokban fognak dolgozni. Ezenkívül a „fő” kulináris tudományos készségeket beépítik a hallgató képzési ütemtervébe. Ezek a további készség órák magukban foglalják a táplálkozást, a beszerzést és a készletet, az éttermi menedzsmentet, az étlapot és más „alap” órákat.
Minden fókusz egység a kulináris alapismeretek órával kezdődik. A későbbi élelmiszer-előállítási órák fejlettebb technikákat fejlesztenek ki, és a hallgatók alaposabb értékelését biztosítják.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Az alkalmazott tudomány, a kulináris művészetek munkatársa
- Philadelphia, Amerikai Egyesült Államok
Az Alkalmazott Tudományok Kulináris Művészete
- Hanceville, Amerikai Egyesült Államok
AAS a konyhaművészetben
- Jersey City, Amerikai Egyesült Államok
- Union City, Amerikai Egyesült Államok