Közös élelmiszer-higiénia
Copenhagen Hospitality College
Kulcs információ
Campus helye
Copenhagen, Dánia
Nyelvek
Angol,
Tanulmányi formátum
Kérjen információt
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Bevezetés
Különös hangsúlyt fektetnek arra, hogy a résztvevők képesek legyenek alkalmazni az önellenőrzés általános elveit az élelmiszerek gyártása, tárolása és értékesítése során, ideértve a vonatkozó iparági kódexeket is.
A résztvevők alkalmazhatják a kockázatelemzés alapelveit, rámutathatnak a kritikus pontokra és szisztematikus monitoring eljárásokat hozhatnak létre, ugyanúgy, mint egy önálló nyomon követést egy aktuális produkcióban.
A résztvevők tudnak a mikroorganizmusok előfordulásáról, növekedéséről és elterjedéséről az élelmiszerekben, és ezeket az ismereteket felhasználva gátolhatják a mikroorganizmusok fejlődését az élelmiszerek előállításának, tárolásának és értékesítésének gyakorlati munkájában.