Szakács és konyhai szakvizsga
New Zealand School of Food & Wine
Kulcs információ
Campus helye
Auckland, Új-Zéland
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Mar 2024
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Ez a program arra épül, hogy professzionális konyhában dolgozzon; majd a francia konyha alapelveire és a kulináris művészetek alapos megalapozására koncentrál. A gyorsaság, a pontosság és a következetesség olyan jellemzők, amelyeket fejleszteni fog, és ahogy növekszik a bizalma, megtanulja kijavítani hibáit, beállítani az ízesítéseket, és élvezi az ízekkel való kísérletezést. Minden hétnek van egy sajátos témája, kezdve a késes edzéssel, és áttérve a készítésre, levesekre és klasszikus szószokra.
A második évben az összetevőkre fog összpontosítani és megérteni a fejlett főzési technikákat. Az emberi erőforrások és a konyhamenedzsment szintén fontos részét képezik a készségfejlesztésnek.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Kulináris készségek
- Belleville, Kanada
- Toronto, Kanada + 1 több
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada
Kulináris menedzsment diploma (integrált tanulás)
- Toronto, Kanada