Sütés és cukrászda
St. Louis Community College
Kulcs információ
Campus helye
St. Louis, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Kérjen információt
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Ez a program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megszerezzék a szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket ahhoz, hogy sikeres cukrász szakemberekké váljanak. A sütéselmélet és a táplálkozás fogalmai; kenyér, zsemle és pékségek; gyártási péksütemények; a süteménygyártás és -díszítés megalapozza az alapvető tésztával kapcsolatos készségeket.
Haladó osztályok kézműves és díszkenyérrel; fagylalt és fagyasztott desszertek; csokoládé és praliné; korabeli bevonatú desszertek; a kiállított darabok és az édességművészetek lehetővé teszik a koncentrálódás bizonyos területein történő speciális képzést a pályára lépő cukrász számára. Az utolsó tanfolyam, a Sütő- és péksütemények kő, a hallgatónak egy valós szimulációt ad majd arról, hogy mire számíthat az érettségi után.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Baking and Pastry Arts
- Barrie, Kanada
Tudományos munkatárs a sütés és cukrászda területén
- Oakland, Amerikai Egyesült Államok
Tudományos munkatárs a sütés és cukrászda területén
- Riverside, Amerikai Egyesült Államok