Élelmiszer -tudomány és technológia
Tokyo University Of Marine Science And Technology
Kulcs információ
Campus helye
Minato City, Japán
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Apr 2024
Bevezetés
Ezen a tanfolyamon oktatjuk a hallgatókat, és kutatásokat végzünk az élelmiszerek előállításával, tartósításával, forgalmazásával és fogyasztásával kapcsolatos elvekről és fejlett technológiákról, a tengeri termékekre összpontosítva. Különösen átfogó oktatást és kutatást végzünk, amely nemcsak az élelmiszerek biztonságának és egészségének biztosítására és javítására összpontosít az erőforrásoktól a fogyasztásig terjedő láncban, és az élelmiszerek funkcionalitásának javítására az emberi egészség és állandóság előmozdítása szempontjából, hanem a fejlesztésre is. a technológiák multidiszciplináris fejlesztéséhez szükséges tervezési és végrehajtási képességek, kémia, mikrobiológia, fizika és mérnöki szempontok szerint, támogatva az élelmiszerek biztonságát, egészségét és funkcionalitását.