Read the Official Description

A labdarúgás edzésének gyakorlati és elméleti szempontjait bemutatjuk, beleértve azt is, hogyan lehet hatékonyan tervezni, vezetni és értékelni a labdarúgó-edzéseket minden korosztály számára. A minősítés nyolc kötelező egységből áll, amely 20 kredit.

A tanfolyam az ipari szabványos 2. szintű képesítésnek számít a labdarúgás nemzeti labdarúgó-irányító testületének a labdarúgásban, Angliaban, a Labdarúgó Szövetségben. Az FA a labdarúgó edzők szakmai testülete, amely szolgáltatásokat és támogatást nyújt azoknak, akik ezt és más labdarúgó-képzettségeket tartják.

Számos munkáltató - beleértve a labdarúgó egyesületeket, klubokat, iskolákat és kollégiumokat - támogatjuk, mint egyedüli képesítést azok számára, akik karrierjüket a futball edzésében szeretnék előrelépni. A képesítést az edzésvezető ügynökség is támogatja, az Egyesült Királyság edzője a UKCC kritériumainak megfelelően.

A tanfolyam célja, hogy felkészítse az edzőket a fizetett vagy önkéntes szerepekre, mint egy labdarúgó edző a helyi amatőr junior / senior klubokban, a FA Charter Standard klubokban és iskolákban, a helyi önkormányzati közösségi futballprogramokban és a labdarúgásban a közösségi rendszerekben.

Ezeket a kurzusokat a London South Bank University Sport London South Bank University és a közeli szabadtéri helyszíneken tartják a gyakorlati elemek számára.


Belépési követelmények

El kell végeznie az 1. szintű díjat a Coaching Footballban, és legalább 16 évesnek kell lennie. Önnek is végre kell hajtania az FA Learning Online "A játékszabályok" modulját, és rendszerint a tanulás programjának részeként egy FA sürgősségi segélyt kell tartania, és részt vett a "Gyermekek védelme a labdarúgásban" című FA workshopban ( a 18 év alatti tanulók jogosultak a műhely alternatívájának elvégzésére).


Díjak és finanszírozás

Kérjük, forduljon a Sport Akadémiához árért.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Program taught in:
Angol

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 9, 2018
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
Price
- Kérjük, forduljon a Sport Akadémiához.
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019