2015-2016 intenzív kínai programban

Általános információk

Program leírás

Oktatási célok.

  • Célja, hogy segítse a kezdők elérni a következő célokat:
  • Feküdt egy szilárd alapot az alapvető ismereteket a kínai és átveheti köztes átfogó képességek, beszéd, olvasás és írás.
  • Érje el a nyelvi felvételi követelményeket kínai utasította graduális és posztgraduális programok Donghua University (HSK fenti 4. 210 eredmények, vagy HSK 5 felett 180 pont).

Program funkciók.

Változatos tanítási módszerA legkisebb méret minden osztály 8 fő, és az átlag mintegy 15. Reggel osztályok összpontosítani a képzés, beszéd, olvasás és írás. Színes nyelvi gyakorlatokat tartanak délután, mint a személyre szabott képzés, beszédértés és beszédkészség gyakorlat a nyelvi laborban, nyelvi kirándulások és kulturális élményt.

Időszakos Felülvizsgálat: Időszakos vizsgálat kerül megrendezésre minden két-négy hét, hogy erősítse a tanult ismereteket. Diákok, akik nem felelnek meg a vizsgálatokat kétszer folytonosan visszavonásra kerül az intenzív kínai Program és át a teljes munkaidőben kínai nyelv Program!.

HSK Tutorial: HSK bemutató, fokozására összpontosít diákok HSK vizsga technikák megnyílik a harmadik ülésszakán.

Díjak: Diákok, akik jól teljesítenek mind tudományosan és naponta lesz a lehetőséget, hogy megszerezzék a "Kiváló Student Award" vagy a "haladás" díjat és nyerd meg a megfelelő díjat. Kitűnő tanuló is javasolt, ha alkalmazása a további diploma tanulmányi vagy ösztöndíj.

Előnyök Folyamatos Tanulmány: Diákok, akik sikeresen befejezik a kínai Intenzív Program és csatlakozzon a kínai utasította saját finanszírozású szakok Donghua University utána élvezhetik egyszeri CNY 2000 tandíjat mentességet az első félévben. Ha a diákok továbbra is tanulni más kínai nyelvű programokat élvezhetik a jelentkezési díj és tandíj alóli mentesség jelenleg beiratkozott hallgatók. Az előnyök és a fenti díjak érvényesek egyszerre.

Három különböző Sessions.

  • Session One (év 2015, szeptember 8 ~ december 18., 15. hét)
  • Session Két (Year 2016, január 5 ~ január 29, 4 hét)
  • Session három (Year 2016, március 8 ~ 17 június, 15. hét)
Utoljára frissítve Május 2016

Az iskoláról

Located in Shanghai, Donghua University is composed of the Yan’an Road Campus at the downtown area and the Songjiang Campus at the historical cradle of the city.

Located in Shanghai, Donghua University is composed of the Yan’an Road Campus at the downtown area and the Songjiang Campus at the historical cradle of the city. Kevesebb