Read the Official Description

3-hetes program egy pillanat alatt:

3 hetes teljes beágyazás / 3 modul / vezető szakértők és partnerek a CH szektorban, mint például a CNR, az ASSORESTAURO , a CSS - EBLA / helyszíni látogatások / gyakorlati megközelítés / lehetőséget választanak 1 érdeklődési kör / ideális szakemberek és posztgraduális építészmérnökök, tervezés, művészet, vezetés, városfejlesztés, fenntarthatóság és a kapcsolódó területeken

Annak érdekében, hogy átfogó képet kapjunk az olasz know-how-ról és a bevált gyakorlatokról a CH menedzsment szektorban, a résztvevők felkérést kapnak a teljes 3 hetes tanfolyamra, bár az elérhető helyek számától függően is választhatnak egyedi modulokat, minden munkamenet.

1. modul

Megőrzés, helyreállítás és karbantartás

Ez a modul bemutatja a legfrissebb technológiákat és innovatív megközelítéseket a kulturális örökség megőrzésében a felmérés és a megvalósítás területén. A hangsúly az olaszországi legjobb gyakorlatokra, szabályozásokra és esettanulmányokra irányul.

A TWO modul

Bemutató, kiállítás és múzeumok

Ez áttekintést nyújt a legmodernebb és innovatív eszközökről a múzeumok és városi, vidéki és régészeti lelőhelyek tárgyi és immateriális kulturális értékeinek bemutatására.

Harmadik modul

A kulturális és természeti örökség integrált kezelése

Ez a modul a leginnovatívabb módszertanokra és megközelítésekre összpontosít, amelyek célja a kulturális örökség erőforrásainak hatékony kezelése, az irányítási tervezéstől a közösségi szerepvállalásig.

NEM VONATKOZIK, ha:

- Ön egy professzionális vagy posztgraduális hallgató az építészet, design, művészet, menedzsment, városfejlesztés, fenntarthatóság és a kapcsolódó területeken

- szeretne tanulni az Örök városban a CH, a technológia, a kreativitás és az innováció integrált felhasználásával kapcsolatos legjobb gyakorlatokhoz

- szeretne találkozni a legfontosabb olasz szakértőkkel és intézményekkel, amelyek a CH ágazatban működnek

A nem EU-nak legkésőbb 4 héttel a kiválasztott bevétel előtt véglegesíteni kell alkalmazását. A kurzusok minimum 15 résztvevővel kezdődnek.

Kérjük, küldje el cv-jét, motivációs levélét és az oklevelet az info@baurome.com címre .

DÍJAK:

AZ ÖSSZES KURZUSI DÍJ: 1500 euro

EGYSZERŰ MODUL TARTALÉK: 600 euro

Felvételi eljárás

A következő dokumentumok szükségesek:

1 Beiratkozási űrlap (elérhető a kérelmező személyes oldalán online)

2 Útlevél vagy azonosító az EU diákjai számára

3 Motivációs levél

4 CV

5 A kérelmező diplomájának másolata

6 egyetemi átirat

7 Portfólió

Jelöltek kiválasztása

A kiválasztás az önéletrajz, a motivációs levél és a portfolió értékelésén alapul. Nagy figyelmet fordítanak arra, hogy képesek legyenek önállóan dolgozni, kezelni a projekt fogalmát, és aktívan részt venni egy rendkívül innovatív képzési élménnyel. A beiratkozások korlátozottak.

Miután elismerte, a jelentkezők befogadási és meghívólevelet kapnak. A BAU International Academy of Rome minden évben arra ösztönzi a tanulókat, hogy alkalmazzák a BAU Alapítvány által rendelkezésre bocsátott részleges támogatásokat, és alkalmazzák őket, és számos támogatást támogatnak. További információkért látogasson el a weboldalra, és töltse le az ösztöndíj jelentkezési lapot.

Program taught in:
Angol

See 15 more programs offered by BAU International Academy of Rome »

Last updated July 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
3 hetek
Nappali
Price
1,500 EUR
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date