Hivatalos Leírás

Supply Chain Professional (SCPro) - a tanulmányi mód

 • 1. lehetőség: 3 napos állami képzés
 • 2. lehetőség: In-house képzés

Supply Chain Professional (SCProTM) tanúsítás - mi ez?

Az SCPro tanúsítás egy háromszintű program, amelyet az iparági szakértők fejlesztettek ki a CSCMP (Supply Chain Management Professionals Tanácsával) partnerségben, amely értékeli a fokozatos ismereteket és készségeket az ellátási lánc tevékenységében.

Ez a folyamat validálja az üzleti kihívások stratégiai értékelését és a valós világi esettanulmányok elemzésével hatékonyan végrehajtja az ellátási lánc javítását. Azt is érvényesíti, hogy képes-e átfogó projektterv kidolgozására olyan eredmények elérése érdekében, mint például a pozitív ROI. Ebben a 3 napos képzésben készen áll a Supply Chain Professional (SCPro) Level One tanúsításra.

A CSCMP-ről (az ellátási lánc menedzsment szakembereinek tanácsára)

1963 óta a CSCMP (Supply Chain Management Professionals Tanács) hálózatépítést, karrierfejlesztést és oktatási lehetőségeket biztosít a logisztikai és ellátási lánc menedzsment (SCM) közösség számára. A CSCMP küldetése szerint az ellátási lánc szakma a világ logisztikai és ellátási lánc menedzsment szakembereinek összekapcsolása, fejlesztése és oktatása révén. A CSCMP nonprofit szervezet.

Supply Chain Professional (SCPro) - mit fog tanulni?

Fektesse be karrierjét és jövőjét az SCPro Supply Chain Professional tanúsítvánnyal. Előnyt szerezzen versenytársaival szemben, növelje potenciálját, és:

 • bővítse ellátási lánc menedzsment ismereteit és szakmai készségeit
 • bizonyítani tudja, hogy képes elemezni, tervezni és végrehajtani számszerűsíthető változásokat a végső és a végső globális ellátási lánc funkciók teljes körében
 • megkülönbözteti magát másoktól mint szakértőn keresztül a tudás és az operatív készségek széles körében, amelyek pozitívan befolyásolhatják szervezetét
 • illusztrálja a folyamatos szakmai fejlődés és az ellátási lánc ismereteit és készségeit azáltal, hogy megtartja a tanúsítványt
 • tagja az elit szakembercsapatnak, aki az SCPro minősítést szerzett

Supply Chain Professional (SCPro) - képzési tartalom

Ez az ellátási lánc professzionális (SCPro) képzése az Supply Chain Management (SCM) 8 sarokköve körül épül fel annak érdekében, hogy felkészüljenek a megfelelő tanúsítási vizsgára. A 8 sarokpont:

 • Supply Chain Management (SCM) elvek
 • Ügyfélszolgálati műveletek
 • Szállítási műveletek
 • Raktározási műveletek
 • Demand tervezés
 • Készletgazdálkodás
 • Supply Management
 • Gyártás

Supply Chain Professional (SCPro) - a tanúsítás szintje

Supply Chain Professional (SCPro) egy 3-rétegű tanúsítás:

1. A Supply Chain Management egyik szintje / sarokkövei
Az első szinten az ellátási lánc menedzsmentjének 8 elemét ismerheti meg. A Level One vizsga többszörös választási vizsga, amelyben a tudását értékelni fogják.

2. Szint2 / Az ellátási lánc kihívásainak elemzése és alkalmazása
A második szinten növelni fogod az ellátási lánc ismereteinek alkalmazhatóságát. A vizsga esettanulmány-alapú.

3. Harmadik szint / az ellátási lánc átalakításának megkezdése
Ellentétben más tanúsítási programokkal, a "valós világ" projekt sikeres befejezése bizonyítja, hogy képes-e pozitív hatással a szervezetére az ellátási lánc menedzsment készségek széles skálájával.

Ebben a 3 napos képzésben készen áll a Supply Chain Professional (SCPro) Level One tanúsításra.

Supply Chain Professional (SCPro) - támogathatósági követelmények

Ahhoz, hogy jogosult legyen a Supply Chain Professional (SCPro) Level One tanúsítási programra, teljesítenie kell az alábbi követelmények egyikét:

 • Bachelor diploma vagy akkreditált akkreditált 4 éves főiskola vagy egyetem; vagy
 • 4 év releváns Supply Chain Management (SCM) tapasztalat

A releváns Supply Chain Management (SCM) tapasztalatok példái közé tartozik a beszerzés, tervezés

Supply Chain Professional (SCPro) - vizsga

Az SCPro Level One vizsga online többszörös választási vizsga, amely 4,5 órát vesz igénybe. 160 választott kérdésből áll; 20 kérdés mindegyik 8 sarokpontban, különös tekintettel az olyan témákra, mint a fogalmak, folyamatok, stratégiák, technológia, globális értékek és értékelés. A vizsga díja 650 dollár a CSCMP tagoknál és 975 dollár a nem tagok számára. A díj egy kísérletet tesz lehetővé a vizsgán. A vizsgát legkésőbb egy évvel kell kitölteni attól a kezdeti dátumtól kezdve, hogy a díjat a Pearson Vue-n keresztül a kiválasztott vizsgabiztonsági vizsgára nyújtotta be.

Supply Chain Professional (SCPro) - megújítási követelmények

Annak érdekében, hogy megőrizze a tanúsított státuszt, és folyamatosan tanúsítsa az ellátási lánc menedzsment (SCM) jelenlegi fennmaradását, 3 évente meg kell újítania a tanúsítványt, és ebben az időszakban 60 folyamatos tanári egységet (CEU) kell keresnie.

Supply Chain Professional (SCPro) - dokumentáció

A 3 napos Supply Chain Professional (SCPro) Level One képzésen való részvételhez referenciaanyagokat kap, hogy optimálisan felkészüljenek a vizsga felkészítésére, beleértve az SCPro Level One Study Guide-ot, az online tananyagot és az Interactive Learning Test (ILE) -t.

Supply Chain Professional (SCPro) - a résztvevők száma

A résztvevők száma korlátozott.

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus International Management Forum Academy »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
3 napok
Nappali
Price
2,950 EUR
(ÁFA nélkül). A díj tartalmazza a teljes dokumentációt és a kávét / teát. A Supply Chain Professional (SCPro) első szintű vizsga díj nem szerepel.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date