Read the Official Description

3. szint Extended Diploma in Computer Science

Ez természetesen magában foglalja majd az összes alapvető eleme a walesi érettségi és azt is megadja a lehetőséget, hogy tanulmányozza a Btec Level 3 Extended Diploma IT.

A Btec program felajánlja a lehetőséget, hogy tanulmányozza a számítástechnika mind elméleti, mind a gyakorlati alkalmazások.

Nevezési feltételek

Szüksége lesz egy 3. szintű diploma Informatika.

Lesz meghívást kapnak egy interjúban, és értékelést végez olvasási és számolási megállapítani semmilyen támogatás szükséges. A pályázóknak a megfelelő tapasztalattal, akik nem feltétlenül felelnek meg a tudományos képesítést lehet tekinteni

Mit fogok tanulni?

Ezen belül a walesi Érettségi Felsőfokú minősítési akkor a teljes vállalkozási tevékenység, három alapvető készségek és akár három Szélesebb Key Skills. Ezen belül a tárgy akkor is meg fogja vizsgálni széles skáláját támogatja, beleértve a walesi, Európában és a világ; A munkával kapcsolatos oktatási és személyes és szociális fejlődését.

Akkor teljes kilencven kredit hogy töltse fel a jelenlegi 3. szintű diploma. A témák között szerepel: Web fejlesztés; Szoftver tervezés és fejlesztés, matematika informatikai szakemberek, Flash játékok és 3D modellezés.

Hogyan lehet megállapítani?

A walesi érettségi bizonyítványhoz segítségével értékelik a termelés egy portfóliót a tanulás és a befejezése egy jelentős projektet. A kiértékelést az egységek tanulmány. Minden egység lesz a belső értékelések formájában feladatok és gyakorlati munkát.

Állásajánlatok és Progression

A sikeres befejezése ezt az utat akkor lehetősége van arra, hogy munkát keressen Ön képesítés Helpdesk vagy Systems Support Technician. Alternatívaként a megfelelő fokozat akkor haladást rá Felsőoktatási például alapítványt képzés, amely tovább a foglalkoztatási lehetőségeket.

Díjak

FT Részvételi díj - £ 20,00

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

aug. 2019

szept. 2019