3. szint Extended Diploma in Computer Science

Ez természetesen magában foglalja majd az összes alapvető eleme a walesi érettségi és azt is megadja a lehetőséget, hogy tanulmányozza a Btec Level 3 Extended Diploma IT.

A Btec program felajánlja a lehetőséget, hogy tanulmányozza a számítástechnika mind elméleti, mind a gyakorlati alkalmazások.

Nevezési feltételek

Szüksége lesz egy 3. szintű diploma Informatika.

Lesz meghívást kapnak egy interjúban, és értékelést végez olvasási és számolási megállapítani semmilyen támogatás szükséges. A pályázóknak a megfelelő tapasztalattal, akik nem feltétlenül felelnek meg a tudományos képesítést lehet tekinteni

Mit fogok tanulni?

Ezen belül a walesi Érettségi Felsőfokú minősítési akkor a teljes vállalkozási tevékenység, három alapvető készségek és akár három Szélesebb Key Skills. Ezen belül a tárgy akkor is meg fogja vizsgálni széles skáláját támogatja, beleértve a walesi, Európában és a világ; A munkával kapcsolatos oktatási és személyes és szociális fejlődését.

Akkor teljes kilencven kredit hogy töltse fel a jelenlegi 3. szintű diploma. A témák között szerepel: Web fejlesztés; Szoftver tervezés és fejlesztés, matematika informatikai szakemberek, Flash játékok és 3D modellezés.

Hogyan lehet megállapítani?

A walesi érettségi bizonyítványhoz segítségével értékelik a termelés egy portfóliót a tanulás és a befejezése egy jelentős projektet. A kiértékelést az egységek tanulmány. Minden egység lesz a belső értékelések formájában feladatok és gyakorlati munkát.

Állásajánlatok és Progression

A sikeres befejezése ezt az utat akkor lehetősége van arra, hogy munkát keressen Ön képesítés Helpdesk vagy Systems Support Technician. Alternatívaként a megfelelő fokozat akkor haladást rá Felsőoktatási például alapítványt képzés, amely tovább a foglalkoztatási lehetőségeket.

Díjak

FT Részvételi díj - £ 20,00

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali