3. szint A felsőoktatáshoz való hozzáférés - Üzleti gyorsaság

Coventry College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

3. szint A felsőoktatáshoz való hozzáférés - Üzleti gyorsaság

Coventry College

Áttekintés

A gyors oktatás elérése a felsőoktatás számára az egyetemen folytatódik, és a legtöbb brit egyetem széles körben elismert. Olyanok számára készült, akik elhagyták az iskolát, és elég magas képesítést akarnak szerezni ahhoz, hogy belépjenek az egyetemi egyetemi tanulmányokba az Egyesült Királyságban. A Fast-Track tanfolyam január-június között tart, és csak 6 hónap alatt fejeződik be.

Tanórák

A tanulmányi órák 15 kötelező óraszámot tartalmaznak, 3 óra tanulmányi készséggel és angol nyelvű támogatással hetente. Önnek is el kell köteleznie magának az önálló tanulást az osztályidőn kívül.

Meg fog tanulni egy sor modul, amely fel fog térni 45 kredit. A következők lehetnek:

 • Emberi erőforrás menedzsment
 • Operációkezelés
 • értékesítés
 • Sikeres üzlet tervezése
 • Kereslet és kínálat
 • Makro-gazdaságtan és üzleti környezet
 • Piaci struktúrák
 • Fiókok

A 45 kredit mellett további 15 kredit jön létre a tanulási készségekből, amely magában foglalhatja az írásbeli feladatok előkészítését, a felsőoktatási felvételi interjú elkészítését és a felsőoktatásban való részvételt.

Értékelés

Számos módszerrel értékelhető, többek között esszékkel, beszámolókkal, bemutatókkal, projektekkel és vizsgákkal.

Progresszió az egyetemre

A kurzus sikeres befejezésekor az Egyesült Királyság egyetemeinek széles skálájához lehet haladni olyan témák tanulmányozásához, mint a Business Management, a Számvitel és a Financial Management, amelyek megfelelnek a konkrét belépési kritériumoknak.

Advanced Learner Loan

Ha 19 éves vagy annál idősebb, és a felsőoktatáshoz való hozzáférés tanulmányozására törekszenek, lehetőséged lesz arra, hogy pályázz egy fejlett tanulói kölcsönhöz, hogy fedezze a tandíj költségeit. Ha befejezte ezt, majd folytatja a felsőoktatásban való részvételt, a fennmaradó egyenleg, beleértve az esetleges érdeklődést is, levonásra kerül.

Belépési követelmények

Középiskola / Thaniwhiya osztályok arab rendszer 75%

IB 22

Amerikai HD 2.5 CGPA

angol

Meg kell mutatnia, hogy elegendő angol és matematikai készséggel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kielégíti az alábbi követelmények egyikét:

 • Angol GCSE 4. fokozat (C) vagy magasabb, 2. szint vagy azzal egyenértékű, és GCSE 3. fokozatú (D) vagy magasabb, 1. szint vagy azzal egyenértékű matematika.
 • Vagy az IELTS 5.5 vagy azzal egyenértékű.

Ha a fenti kritériumok nem teljesülnek, lehetőség szerint felkérést kap, hogy készítsen szűrési tesztet az aktuális tanulmányi szint meghatározásához.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve March 31, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
6 hónapok
Price
ár
3,022 GBP
£ 6,900 a nemzetközi hallgatók számára 1000 font ösztöndíjjal a korai kifizetések és más promóciók elérhető. £ 3.022 az uniós diákok számára a teljes uniós kölcsönrendszerrel.
Locations
Egyesült Királyság - Coventry, England
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Egyesült Királyság - Coventry, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt