3/6/9 hét Élelmiszer-tervezés szakirány

BAU International Academy of Rome

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

3/6/9 hét Élelmiszer-tervezés szakirány

BAU International Academy of Rome

"Tervezési gondolkodás és innováció menedzsment alkalmazott élelmiszeripar"


A Food Design ötvözi az olasz kiválóság két nemzetközileg elismert területét: Design and Food.

Az olasz tészta, pizza és fagylalt a táplálkozás és az ízlés kiváló keverékével táplálja a bolygót. Emellett az olasz kreativitás, a kultúra és a vállalkozói szféra nagyon fontos referenciapontok a vendéglátóipar, az élelmiszerformák és az élelmiszer-kiskereskedők számára.

A Food Design Mini-Master program keretében a BAU International Academy of Rome célja az élelmiszeripar szakembereinek képzése, akik képesek új termékeket, tereket és folyamatokat kidolgozni az élelmiszerek és a kapcsolódó értékek előkészítésére, fogyasztására, élvezetére és kommunikálására.


A programot a Food Designer koordinálja

FRANCESCO SUBIOLI


Mini-mester programunk négy, három hetes modulra oszlik, összesen 12 hétig, az osztályok, laboratóriumok, valamint az élelmiszeripari vállalatok, koncepciós üzletek, éttermek, valamint gasztronómiai vásárok és rendezvények látogatásával. A program végén a gyakornoki lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a résztvevőknek, akik sikeresen befejezik a "DILIT INTERNATIONAL HOUSE.


1. MODUL: ITALIAN FOOD CULTURE

2018 ÜLÉS: 24 SZEPTEMBER - 12 OKTÓBER / SZUPPING 2019: FEBRUÁR 4 - FEHÉR 22


Ebben a fázisban meg fogod érteni az olasz élelmiszer-kultúra magzatát: az agro-élelmiszer-körzeteket és a területi hálózatokat; az olasz és a mediterrán étrend esztétikája és szimbóluma; a nyersanyagokra összpontosít; kulináris hagyományok, stílusok és trendek; az olasz élelmiszer-élmény a vendéglátás és az elosztás területén.


2. MODUL: AZ ÉLELMISZERIPAR-INNOVÁCIÓRA VONATKOZÓ DÍJELVÉTEL

FALL 2018: 15 OKTÓBER - NOVEMBER 2/2019 SPRING: 25 FEBRUÁR - 15 MARCH


A résztvevők 4 hetes vezetői laboratóriumokat vezetnek be a nyersanyagokra alkalmazott élelmiszer-tervezés terén; élelmiszeripari berendezések; élelmiszer helyek; Vevőszolgálat. Minden héten egy projektmunkával fejeződik be.


3. MODUL: STRATÉGIAI MENEDZSMENT

FALL 2018: NOVEMBER 5 - NOVEMBER 23/2019 SPRING: 18 MARCH - 5 APRIL


A kurzus sikeres befejezése után képes lesz megérteni az innováció és a nemzetközivé válás mozgatórugóit; stratégiai vezetési elméleteket és technikákat alkalmaznak a valós problémák megoldására; a nemzetközi terjeszkedést kereső vállalatok piaci lehetőségeinek felmérése; a nemzetközivé válás stratégiai terveinek megvalósítása.


4. MODUL: ÉLELMISZERELÉS

FALL 2018: NOVEMBER 26 - DECEMBER 14/2019 ÁPRILIS: ÁPRILIS 8 - APRIL 26

Az élelmiszer-márkaképzés, az esemény, az élelmiszer-újságírás, a vírusmarketing, a neuromarketing és a vizuális mesemondás stratégái és szakértői által támogatott és megtanulják, hogy hogyan alakítsák be vállalkozását egy elhatárolható megkülönböztető jelzéssel.


KÉRJÜK MÁS INFORMÁCIÓK:

  • az egyetlen modulon való részvétel lehetősége: ITALIAN FOOD CULTURE / DESIGN THINKING AZ ÉLELMISZEREK INNOVÁCIÓJÁHOZ / ÉLELMISZER-BRANDÉRE
  • szakmai gyakorlatunkat az "Olasz Üzleti" sikeres befejezése után


díjak

12 HÉT MINI-MASTER: 3500 €

9 HÉT SPECIALIZÁCIÓ: 3000 €

6 HÉT SPECIALIZÁCIÓ: 2000 €

3 HÉT SPECIALIZÁCIÓ: 1100 €

Alkalmazási díj: 12 hetes program: 300 €, 3/6/9 hét program: 150 €


Tanúsítvány a részvételről

Minden program végén a hallgatók, akik legalább 80% -át az osztályok és sikeresen befejezni az összes szükséges vizsgák és projektek, kap egy tanúsítvány a részvétel. Az akadémikusok és a vállalkozókból álló vizsgabizottság értékeli a végleges projekt bemutatását és elismeri a hallgató végleges részvételi okmányát.


Belépési követelmények

Határidő: A pályázók, különösen a nem európaiak, erősen javasolják a beiratkozási folyamat befejezését legalább 6 héttel a kiválasztott kurzus megkezdése előtt.


Felvételi eljárás

A következő dokumentumok szükségesek:

  1. Beiratkozási űrlap (elérhető a kérelmező személyes oldalán online)
  2. Útlevél vagy azonosító az EU-diákoknak
  3. Motivációs levél
  4. önéletrajz
  5. A kérelmező diplomájának másolata


Jelöltek kiválasztása

A kiválasztás az önéletrajz, motivációs levél és portfolió értékelése alapján történik. A beiratkozások korlátozottak. Miután elismerte, a jelöltek befogadási levelet kapnak.

A BAU International Academy of Rome minden évben arra ösztönzik a diákokat, hogy a BAU Alapítványon keresztül igénybe vehetik a részleges támogatásokat, és számos támogatást támogassanak. További információkért látogasson el a weboldalra, és töltse le az ösztöndíj jelentkezési lapot.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve July 14, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
3 - 6 hetek
Nappali
Price
ár
1,100 EUR
1100 eurótól 3 hétig
Locations
Olaszország - Rome, Lazio
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Olaszország - Rome, Lazio
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt