Posztgraduális képzés Motion 3D

Szembenézni a linearitás a hagyományos formátumokat, ma a környezetünkben egy új paradigma le: on-demand tartalmak, üzenet töredezettség, az online részvétel ... információ, képzés és szórakoztató flow töretlenül végig képernyők és a digitális eszközök . De annak ellenére, változások és fölöttük, a tervező-kommunikátor kihívás továbbra is ugyanaz: az emberek figyelmét. Ehhez irányító hivatalos források és a kulcsokat, hogy a narratíva és a meggyőzés kétségkívül ő a fő fegyverük.

Azonban az audiovizuális alkotója tudnia kell, és a mester alapvető eszközöket, amelyek lehetővé teszik, hogy fejezze ki gondolatait utat, és minél több, annál jobb. Eszközöket, amelyek segítségével a projektek képesek elkapni a néző figyelmét. Eszközök építeni emlékezetes üzeneteket.

Ebben a keretben, 3D megoldások a jelenlegi táj mozgó grafikai vitathatatlan hozzáadott értéket vált a terjedését egy nagyon erős versenypiacon.

A képzés céljai

Merítse a tervező egy gondolkodási folyamatot, és kísérleti tervek körül animált grafikus és audiovizuális alkotást, az ismeretek elmélyítése a kompozíciós eszközök és digitális kiadás nem csak azonnali megoldást az alapvető problémákat a teremtés, hanem segítséget és támogatást eszmék világa.

SZAKMAI

Ez a posztgraduális kurzus van osztva 4 modul, és arra a következtetésre jutott egy Final Studies Project.

  • I. Modul - Technologies (Cinema 4D)
  • Modul II - workshopok (animáció, absztrakció TV, Tipográfia monitorhoz és fényképezőgép-világítás)
  • Modul III - Projektek (Identity és audiovizuális promóciós)
  • Modul IV - Audiovizuális Kultúra

ADATLAP

Probléma: 4. kiadás

Végzettség: 3D Motion diplomával a University of Vic-UCC. Diákok nélkül egyetemi diplomával kap egy egyetemi diploma, kiterjesztett vizsgálatok.

Közreműködők: 30 ECTS

Iskolai időszakban: Október 8-tól 2015. május 2016. Presentation PFE: június 2016

Óra: Kedden és csütörtökön 19h-22h

Modalidad: Tanterem

Nyelv: Spanyol

Ár: 3480 €

Access: Pályakezdő és / vagy diplomások. Magasabb diplomások. A magasabb szintű képzési ciklusai képzőművészet és a design, és a szakmai családok: Interior design, grafikai tervezés, ipari formatervezés és az iparművészet ruházatot. Szakemberek nélkül speciális képesítést ágazat, amely bizonyítani tudja, szakmai tapasztalat. Hozzáférés a kurzus határozza meg a kiválasztási folyamat. Nagyon fontos, hogy adja meg a posztgraduális diploma Motion 3D befejezték, vagy legyen folytatása párhuzamosan a Posztgraduális diploma Motion Design vagy bizonyítják tapasztalattal ahhoz a környezethez kapcsolódó audiovizuális tervezés, folyékonyan (közepes / magas átlag) a feldolgozó eszközök (Photoshop) és audiovizuális szerkesztési és összetétele (utóhatásai).

Észrevételek: Spanyol intenzív tanfolyam szeptemberben a külföldi diákok, akik szeretnének beiratkozni a Masters (választható kurzus).

Program oktatási nyelve:
Spanyol

14 további kurzus Bau Design College of Barcelona »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
3,480 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint