A legjobb kor mastering egy új nyelvet vitathatatlanul során gyermekkori időszak, mivel úgy vélik, hogy az idő az életünk, ahol van a legerősebb tanulási képességet és az új ismeretek befogadására elterelés nélkül. Ezért a szülők manapság gyakran küldik gyermekeiket menni angol osztályok, mivel fiatal, mint a globalizáció hullám megállíthatatlan és az angol nem kétséges, a tiszta lingua franca ebben a hullámban. Annak érdekében azonban, hogy elsajátítsák a nyelvet, a megfelelő környezet nagyon fontos. Ha a diákok csak tanulni néhány szót az osztályba, de nem tudja, hogyan kell alkalmazni a valós élethelyzetben, mivel nincs megfelelő környezetet a nyelvet használni, nehéz elvárni a gyerekek, hogy valóban mester egy nyelvet. De ez nem könnyű létrehozni egy megfelelő környezetben, ahol a környéken épülnek alapján a helyi nyelvet az angol helyett.

Annak érdekében, hogy létrejöjjön a megfelelő angol környezetet a gyerekeknek, 3D Akadémia tervezett egy angol óravázlat mind a szülők és a gyerekek angolul tanulni, és együtt utaznak. Gyermekek lesz 6 óra egyéni 1: 1 óra naponta, miközben szülő választhat, hogy akár 6 óra vagy 4 óra oktatás (Egyedi + csoportos órák) naponta. Órák után, szülő maradhat a gyerekekkel, és vizsgálja felül a házi együtt. Hétvégi, szülő elhozni a gyerekeket utazni szigetek közelében, az iskola, vagy egyszerűen csatlakozzon az iskolai kirándulások. Ebben az esetben mind a gyermekek és a szülők képesek javítani az angol ugyanabban az időben.

Ez a módszer a tanulás angol bizonyított, hogy képes legyen feküdt egy szilárd alapot az angol képességét.

A napi egyedi 1-1 osztályok, diákok lesz sok idő, hogy az angol nyelv gyakorlására beszélgetést. Amellett, hogy az alaptanterv, mint szókincs, kiejtés, nyelvtan, olvasás és írás, a diákok is kap lehetőséget, hogy angolul tanulni egy érdekes módon, beleértve a tanulási angol dalok, tánc, via videoklipeket és egyéb speciális tervezett osztályok, amely lehetővé teszi a gyermekek megtanulják angol szórakoztató környezetet.

Szülő eldöntheti napi 6 lecketervet (3 Egyedi 1: 1 osztályba + 3 csoport osztályok), vagy egy több, pihentető napi 4 lecketervet (2 Egyéni 1: 1 osztályok + 2-csoport osztályok)

Fontos Jogi nyilatkozat: A szülők és a gyerekek tanulmányi során külön osztályban. A cél az, hogy csökkentse függőségét a gyerekek a szülőktől, amely segít a diákok fejleszteni a vágy, hogy megtanulnak kommunikálni a külvilággal, valamint, hogy a vőlegény a jó minőségű, egymástól független és önellátó fiatal.

3D Kids + Szülők Program Feltételek:

  1. Minden gyermek mellékelni kell legalább az egyik szülő
  2. A gyermeknek meg kell lennie 6-15 éves, és képes beszélni.

3D Kids Program - (6 osztály = 1: 1 Egyéni) díjak

Kids program Fee01

3D Szülő Program - (6 osztály = 3 Egyedi 1: 1 + 3-csoport)

Kids program Fee02

3D Szülő Program - (4 osztály = 2 Egyéni 1: 1 + 2-csoport)

Kids program Fee03


Beiratkozási díj: 100 $ USD


Vedd fel díja (egy út a repülőtéri iskolában): USD $ 30Az ár tartalmazza: Tandíj, Szállás, 3 étkezés / nap (hétvégén), mosoda, szoba takarítás, Az edzőterem és ingyenes WIFI.
Az iskola fenntartja magának a jogot, hogy módosítsa az árat, ha alkalmasnak tartott

Egyéb díjak Cebu (egyéb díjak)

Amikor a diákok érkeznek Cebu, meg kell fizetni néhány egyéb díjakat ahogyan azt a kormány. A díjak tartalmazzák a különleges tanulmányi engedély (SSP), a karbantartási díjak, stb vízumhosszabbítási Néhány díjak kötelező, mások nem. Kérjük, ellenőrizze a hallgató menedzser érkezéskor az adott különböző díjak érvényesek rá.

① vízumhosszabbítási: Azok a hallgatók, akik maradni több mint 30days kell alkalmazni Visa kiterjesztést a díjat az alábbi (beleértve a 300pesos kezelési költség)
1.: 3,440pesos érvényes 59days számított érkezése (8weeks)
2. hely: 4,710pesos érvényes 89days
számított érkezése (12weeks)
3.: 3,240pesos érvényes 119days számított érkezése (16weeks)
4.: 3,240pesos érvényes 149days
számított érkezése (20weeks)
5.: 3,240pesos érvényes 179days * számított érkezése (24weeks)
※ 1. után meghosszabbítása, 2. és 3. kiterjesztések tovább lehet tenni egyszerre.

② SSP (Special Study engedély): 6,500pesos beleértve közokiratba (6month érvényesség) ③ ACR I-Card: Kötelező a diákok maradok 59days = 3,000pesos * A díj diákoknak Tartózkodó több mint 59 nap = 3000 peso (ACR I-Card) + 4,710pesos (2. vízumhosszabbítási) = 7710 peso ④ Tankönyvek: Kb 1,000pesos az 4weeks ⑤ Elektromos díj: Körülbelül 300 ~ 1,500pesos / 4weeks (használattól függ) ⑥ karbantartási díj: 150pesos / hét (egyszeri kifizetés az első napon) ⑦ befizetések (visszatérítendő): 1 ~ 19weeks → egyenértékű 2,500pesos 20 ~ 47weeks → egyenértékű 5,000pesos ⑧ további osztályok (nem kötelező): 1-1 class = 2,250pesos / hét vagy csoport class = 1,500pesos ⑨ Airport Tax: 750pesos ( a repülőtéren) ⑩ személyes kiadások: Tour csomagok stb

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus 3D Universal English Institute »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 - 8 hetek
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció