3D Digital Artist / 3D Game Artist

Szeretnél dolgozni játékok, filmek és a reklámok?

  • Által oktatott néhány a legjobb 3D-s oktatók a világon
  • 90% esélye van a gyakornoki
  • Hálózatkezelés, miközben tanul, és javul az esélyed így az üzlet?
  • Legyen eligeable a fejkvóta * (SU)
  • Kezdje során bármikor, és menjen a saját sebességét, bár minden egyes részét be kell fejezni 3 hónapon belül.

Az oktatási program kiterjed 3 területen: Theory, praktikus, és önálló tanulásra.

A 3D Digital Artist / 3D Game Artist program szerveződik együtt az oktatási fórumon, amely magában foglalja a képviselői nagy dán és nemzetközi 3D cégek.

Programunk biztosítja a diákok fokozatosan megtanulják a mester 3D szoftver funkciók és 3D termelési folyamatok magas szintű fejlesztése mellett a művészi tehetség. Oktatóink vettek fel a vezető vállalatok, mint a Pixar, DreamWorks, a Sony Pictures Imageworks, Ubisoft Massive, EA Games és még sok más.

A diákok a program végzős egy sor készségek és szakértelmét, hogy nagyon keresettek a 3D iparban. A diákok az oktatási jogosultak pénzügyi támogatást a kormány (az úgynevezett SU Dánia).

Az oktatási program veszi 3 év alatt fejezik be, és áll 6 félév. Ezek közül öt félév kerül sor Truemax akadémia Koppenhága és az utolsó félévben munkahelyi képzés / szakmai belül a dán ipar, vagy egy nemzetközi cég. Az oktatás angol nyelven folyik. Az ötödik félév összpontosító Game Production kerülhet sor a másik oktatási intézmény Koppenhágában, vagy valahol máshol Dániában. Vonatkozik a dán állampolgárok és néhány külföldi állampolgárok.

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date