Ma, zavartság - nem egy sima, egyenletes tempóban - gyakran uralkodik szervezetek és vállalkozások számára. Valójában, mondja Stephen R. Covey, mi most egy "állandó vadvízi világot." Nemcsak jó vezetői képességekkel fontos, de a hatékony vezetés is fontos. Ezzel persze a 4 Szerepek a Leader, a résztvevők megkapják a eszközöket, folyamatokat és háttér vezet sikeres, sőt idején viharos változás.

Mit fogsz tanulni

Ez a tanfolyam négy ülés végzett egy délután vagy este Amirõl tanulni fog: Az anyagok által létrehozott Franklin Covey, megtudhatja, hogy alkalmazza a négy vezető szerepét a munkahelyen.

  • Szerepének megértése az útkereső, összehangolása, felhatalmazása és modellezés
  • Alkalmazza a négy szerepet a tanuló által kiválasztott projekt / kezdeményezés
  • Készítsen Win-Win megállapodások és cselekvési tervek vezetés
  • Megérteni, mekkora értéket az együttműködő leszerelési folyamat

Hossza:

Négy - félnapos ülés az iskolai oktatást, majd a 4 Szerepek a Leader CD, amely biztosítja a résztvevők számára egy eszköztárat további megérteni és alkalmazni a négy szerepet a valódi munka világába.


E kurzus:

Vezetés egy lelkiállapot, nem egy munkaköri leírás. Bárki, aki bármilyen szinten a szervezet alkalmazza ezt a négy elveket adott szituációban produkál kiemelkedő eredményeket. Ez természetesen egy kiváló anyatej-a 7 szokása nagyon hatékony People.

Körülbelül Seattle Research Partners, Inc.

Seattle kutatási partnerek megfelelő tanulási igényeinek igazgatók, felügyelők, és az egyes közreműködők szervezetekben. Akár egy kis üzlet tulajdonosa, a humán erőforrás szakember, a szervezeti egység vezetője, vagy vezető tisztségviselő, a csúcs alatti tanulás program ™ célja, hogy felajánlja kiváló minőségű tanulási és fejlesztési tapasztalatokat. Mi vagyunk az oktatók és az üzleti vezetők elkötelezettek a teljes fejlesztési szakemberek nem számít, tevékenységi területén, illetve az ipar.   
 
 


Program oktatási nyelve:
Angol

13 további kurzus Seattle Pacific University School of Business and Economics »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
5 napok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019