Read the Official Description

A Tante Marie 4 hetes Essential Skills tanfolyam a világ egyik vezető ilyen típusú szakácsa.

A tanfolyam során a diákok megtudják számos alapvető, kulináris készségek több területen a szakács. A diákok elhagyják a jó ételeket, minden alkalomra és minden környezetben.

A 2. szintű díj az Élelmiszer-biztonság Catering-ban is szerepel ebben a kurzusban, valamint a CTH 2. szintű díjat a kulináris készségek minősítés.

tcma

Amit megtanulsz

A kurzus egy szakmai konyhai környezetben való bevezetéssel kezdődik, amely magában foglalja a gyakorlati készségfejlesztést, például a kés készségeket, mielőtt az alapkészítés alapjaira lépne.

A leckéket úgy tervezték, hogy olyan recepteket és technikákat tartalmazzon, amelyek megértik, hogyan változnak az élelmiszerek, ahogy főz. Ez lehetővé teszi a korrekciók elvégzését és a hibák kijavítását a saját receptek és menük készítéséhez.

Egy hasonló gondolkodású diákok egy kis csoportjában fognak tanítani, és az Akadémián töltött idő nagy részét a legmodernebb konyháinkban töltjük el. Kapsz átfogó ismeretet a területek, mint a szószok, levesek, hús, hal, canapés, sütemények, kenyér ... és még sok más!

vizsgák

Nincs értékelés vagy vizsga ezen a tanfolyamon.

A KÉSZÍTMÉNYEK KÉSZÍTÉSE

  • 2. szintű díj az élelmiszerbiztonságban
  • Tanúsítvány a részvételről

tcma

Karrier kilátások

Azok a diákok, akik teljesítik a 4 hetes alapvető készségeket a szakácsteremben, jó helyzetben vannak ahhoz, hogy számos konyhai környezetben folytathassák munkájukat. Sok diplomás úgy dönt, hogy alkalmazza az új készségeket, miközben dolgozik egy gap év, míg mások bevezették őket a gyakorlatban a sí-szezonban. Az Essential Skills jó előfutára a hosszabb tanfolyamainknak, mint például az Intensive Cordon Bleu Diploma, a hallgatók számára, akik formális képesítést szeretnének elérni.

A Tante Marie végzettségűek ismerik a felülmúlhatatlan szabványokat és a szakmai fegyelmet, ami nagy igényt támaszt a sífutó munkáltatóitól. Olyan vállalatok széles körével dolgozunk, akik rendszeresen tanácsokat és interjúkat kínálnak diákjainknak.

Program taught in:
Angol

See 4 more programs offered by Tante Marie Culinary Academy »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
Duration
4 hetek
Nappali
Price
2,750 GBP
DÍJAK £ 2.450 - £ 2.750.
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

szept. 2019

jan. 2020