A felsőoktatáshoz való hozzáférés az üzleti életben

University Centre Grimsby

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A felsőoktatáshoz való hozzáférés az üzleti életben

University Centre Grimsby

Hozzáférés a HE (Higher Education) az üzleti követelmények:

IELTS 4.5 az egyes részekben, és összességében 10 + 2 / HSC szakképesítés vagy szinten egyenértékben 6000 £ díjat (3000 £ betéti és 3000 £ a beiratkozás) Access alternatív útvonal be egyetemre felnőtteknek. A Hozzáférés a felsőoktatási diploma egy államilag elismert szakképesítést felsőoktatási intézmények által az Egyesült Királyságban, és lehetővé teszi az emberek, akiknek érett tanuláshoz való viszonyát, aki esetleg nem érte el teljes potenciálját az iskolában, hogy visszatérjen az oktatás.

Időtartam:

Alatt heti 15 órát

Belépési követelmények:

  • GCSE grade C vagy magasabb matematika és angol vagy Level 2 Literacy & számolás, attól függően, hogy a jövőben a pályaválasztás.
  • Elkötelezettség és motiváció, ez a kurzus egy érett megközelítés a tanulás.

Mit fog tanulni:

Study Skills beleértve az olvasás és jegyzetelés, írásbeli és szóbeli prezentáció, kutatási készségek, számítógépes ismeretek (szövegszerkesztő) és vizsga technikák és gyakorlat. Téma egységek egy kiválasztott útvonal például Pszichológia, angol és Humán Oktatási, Szociális Tanulmányok / Szociális munka, Üzleti Környezet, Applied Sciences és egészségügyi szakmákat és kombinált vizsgálatok.

Mi a következő lépés?

Sikeres diákok tud előrelépni Magasabb Nemzeti okleveleket és a diploma tanfolyamok széles témakörben. Elmúlt diákok, például vállalták a kurzusokat angol, pszichológia, szociológia, szociális munka, törvény, Media Studies, Occupational Therapy, Environmental Studies és Tanárképző. Ők is részt vettek számos helyi egyetem, köztük York, Hull, Lancaster, Leeds, Sheffield Hallam és Lincoln, néhány fog egyetemek további olyan területen, mint London és Cambridge-ben. Sok diák haladást, hogy a sokféle diplomát adó képzések rendelkezésre Grimsby Intézet franchise néhány, a fenti egyetemek. A sor pályára áll az Ön nyilvánvalóan függ a választás Felsőoktatási természetesen.

Melyik egyetemen?

Apácák Corner.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
Price
ár
6,000 GBP
Locations
Egyesült Királyság - Grimsby, England
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Egyesült Királyság - Grimsby, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt