Read the Official Description

Kérjük, vegye figyelembe, akkor beiratkozik egy nappali tagozatos diák a The American College of Norway, ami azt jelenti, hogy meg kell tanulni 5 kurzusunk (Összesítés 15 hitel). Mi lesz kommunikálni, hogy megvitassák, amely másik tanfolyamok szeretne tartalmazza.

Ez a tanfolyam széles körű, mégis célzott felmérés egy feltörekvő geopolitikai fókuszpontja a 21. században, a sarkvidéki régióban.

Bár az éghajlatváltozás és a növekvő tengerszint szintek aggódnak sok környezetvédelmi szempontból ezek a fejlesztések is nyitott az új és jövedelmező gazdasági lehetőségeket, különösen az olaj-kutatásából, szállítás, sőt turisztikai ipar.

Ezek a különböző elemek fogják vizsgálni során: a földrajzi helyzet; a történelem Arctic feltárása; A párhuzamot antarktiszi tudományos együttműködés; Az éghajlatváltozás hatása; a fontosságát, olaj és gáz betétek; a hajózási ágazatban; a változó szerepe az északi-sarkvidéki Tanács; Skandináv érdekeit a térségben; szerepét a nagyhatalmak, még többek között Kínában; és 21. századi forgatókönyvek e létfontosságú emergens régióban.

Program taught in:
Angol

See 11 more programs offered by American College of Norway »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
1 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
aug. 2019, jan. 2020
Application deadline

aug. 2019, jan. 2020

Location
Application deadline
End Date