A geo-politika az északi

American College of Norway

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A geo-politika az északi

American College of Norway

Kérjük, vegye figyelembe, akkor beiratkozik egy nappali tagozatos diák a The American College of Norway, ami azt jelenti, hogy meg kell tanulni 5 kurzusunk (Összesítés 15 hitel). Mi lesz kommunikálni, hogy megvitassák, amely másik tanfolyamok szeretne tartalmazza.

Ez a tanfolyam széles körű, mégis célzott felmérés egy feltörekvő geopolitikai fókuszpontja a 21. században, a sarkvidéki régióban.

Bár az éghajlatváltozás és a növekvő tengerszint szintek aggódnak sok környezetvédelmi szempontból ezek a fejlesztések is nyitott az új és jövedelmező gazdasági lehetőségeket, különösen az olaj-kutatásából, szállítás, sőt turisztikai ipar.

Ezek a különböző elemek fogják vizsgálni során: a földrajzi helyzet; a történelem Arctic feltárása; A párhuzamot antarktiszi tudományos együttműködés; Az éghajlatváltozás hatása; a fontosságát, olaj és gáz betétek; a hajózási ágazatban; a változó szerepe az északi-sarkvidéki Tanács; Skandináv érdekeit a térségben; szerepét a nagyhatalmak, még többek között Kínában; és 21. századi forgatókönyvek e létfontosságú emergens régióban.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
aug. 2019
Duration
Időtartam
1 Év
Nappali
Locations
Norvégia - Moss, Ostfold
Kezdet : jan. 2019, aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019, aug. 2019
Norvégia - Moss, Ostfold
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt