A női vezető programot

Általános információk

8 locations available

Program leírás

Készen állsz a változásra? Azt akarod, hogy ezt az egészet, de van egy érzésem, legbelül, hogy vannak nagy részét az életed, hogy nem mennek jól egyáltalán?

Ön egy vezető, egy vezető a lehetséges. Állsz válaszút előtt áll a karrierjét, és ha kíváncsi, hogy az áldozatokat annak érdekében, hogy a következő szintre is megéri.

Vegyünk egy becsületes Nézz magadba, és észre először, hogy szándékai nem így van megítélni. Fellépések. A legjobb következő lépés, hogy megtudja, hogyan intézkedések mások által látott -, majd tisztázni, magadnak, hogy ki vagy és mit szeretnél az életedben otthon és a munkahelyen.

A Women's Leadership Program, amelynek célja a nők és a személyzettel, egyesíti az erőteljes értékelési és visszacsatolási eszközöket találtak más Center programokkal, párosulva a kutatás-alapú tartalom központok kérdések és észrevételek az Ön egyedi és a nők, mint te.

Meg fogja találni, hogy hol van az erős és hol kell javítani. Ön meg fogja vizsgálni a választási lehetőségekről és kompromisszumok, hogy szembe, ahogy zsonglőrködik a személyes és szakmai életüket. Megtanulod, hogyan kell hatékonyabban használja a hatalmát és befolyását, hogy van a szervezetben. Ami a legfontosabb, akkor hagyjuk egy stratégiát a jövőben - és a hálózat a nők, mint te, nő lehet fordulni tanácsért, és segítik a jövőben.

Miután az "összes" nem lesz lehetőség, de lehet, ami fontos.

A Women's Leadership Program megmutatja, hogyan.

Eredmények

  • Nyereség őszinte képet erősségeit és fejlesztési szükségleteinek, amely lehetővé teszi, hogy dolgozzon prioritásokat belül az egész én - nem csak a munkát persona.
  • Fejleszteni kell a vezetői készség az adni és kapni konstruktív visszajelzés.
  • Megtanulják, hogyan kell vezetni a hitelesség, tisztázva a személyes értékek, és hogyan illeszkedik a szervezeti kultúra.
  • Találj új lehetőségek a beruházás személyes energia vizsgálatán alapul a kompromisszumok és a jutalmak.
  • Ismerje meg, hogyan lehet megoldani a torzítások és kellemetlenségeket kapcsolódó gyakorló politikai know-how, valamint a stratégiák segítségével a hatalom és befolyás hatékonyabb a szervezeten belül.
  • Ismerje meg a gondosan felépített szakmai visszajelzést ülések, amelyek viselkedési adatokat össze kell hasonlítani az adatok értékelésekben.
  • Vegyen részt egy videóra ülésen, amely segít jobban megérteni a befolyásoló képességek.
  • Vegyen részt a félnapos szabadtéri kifutók, amely lehetővé teszi a gyakorlatban az új viselkedés tanult.
  • Vegyen részt egy-egy ülésen egy hiteles visszajelzést CCL edző, amely segít megérteni és alkalmazni az értékelési adatok, és mit tanultam a hét folyamán.

Célközönség

Közép-és felső szintű vezetők, akik nők szeretnének lenni erősebb vezetők egy visszajelzés-intenzív tanulási tapasztalatot.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

A Center for Creative Leadership (CCL) kínál, amit senki más nem tudja: egy exkluzív összpontosítás vezetés oktatás és a kutatás és a páratlan szakértelem megoldásában vezető kihívások az egyének és s ... Tovább

A Center for Creative Leadership (CCL) kínál, amit senki más nem tudja: egy exkluzív összpontosítás vezetés oktatás és a kutatás és a páratlan szakértelem megoldásában vezető kihívások az egyének és szervezetek mindenhol. Mi berendezések ügyfelek világszerte a készségek és betekintést elérni többet, mint amennyit gondoltam kreatív vezető. &nbsp Mi az a kreatív vezetés? Ez a kapacitás gondolkodjanak és cselekedjenek határain túl, amelyek korlátozzák a hatékonyságot. Minden vezető és szervezet arcok akadályokat, amelyeket nehéz leküzdeni - a vállalati vezetők, amellyel az összetett globális piacon, hogy az oktatók próbálják felvonó tanulók teljesítményére a nonprofit csoportok és a kormányzati szervek kezelésében fontos társadalmi kérdések a szigorú költségvetés &nbsp CCL úgy véli, hogy megoldást ezekre a kihívásokra léteznek -, és csaknem 40 éve van segített ügyfelek azok felszabadítására kreatív vezető. Hisszük, vezetők állnak, nem született, és hogy képesek alkalmazkodni és változtatni. Hisszük, hogy az erős interperszonális készségek, megalapozni a személyes gondolkodás és önismeret, a legfontosabb, hogy hatékony vezetés. Kevesebb
Greensboro , Davos , Colorado Springs , Brüsszel , Szentpétervár , College Park , Eliza-hegy , San Diego + 7 Több Kevesebb