Read the Official Description

Készen állsz a változásra? Azt akarod, hogy ezt az egészet, de van egy érzésem, legbelül, hogy vannak nagy részét az életed, hogy nem mennek jól egyáltalán?

Ön egy vezető, egy vezető a lehetséges. Állsz válaszút előtt áll a karrierjét, és ha kíváncsi, hogy az áldozatokat annak érdekében, hogy a következő szintre is megéri.

Vegyünk egy becsületes Nézz magadba, és észre először, hogy szándékai nem így van megítélni. Fellépések. A legjobb következő lépés, hogy megtudja, hogyan intézkedések mások által látott -, majd tisztázni, magadnak, hogy ki vagy és mit szeretnél az életedben otthon és a munkahelyen.

A Women's Leadership Program, amelynek célja a nők és a személyzettel, egyesíti az erőteljes értékelési és visszacsatolási eszközöket találtak más Center programokkal, párosulva a kutatás-alapú tartalom központok kérdések és észrevételek az Ön egyedi és a nők, mint te.

Meg fogja találni, hogy hol van az erős és hol kell javítani. Ön meg fogja vizsgálni a választási lehetőségekről és kompromisszumok, hogy szembe, ahogy zsonglőrködik a személyes és szakmai életüket. Megtanulod, hogyan kell hatékonyabban használja a hatalmát és befolyását, hogy van a szervezetben. Ami a legfontosabb, akkor hagyjuk egy stratégiát a jövőben - és a hálózat a nők, mint te, nő lehet fordulni tanácsért, és segítik a jövőben.

Miután az "összes" nem lesz lehetőség, de lehet, ami fontos.

A Women's Leadership Program megmutatja, hogyan.

Eredmények

  • Nyereség őszinte képet erősségeit és fejlesztési szükségleteinek, amely lehetővé teszi, hogy dolgozzon prioritásokat belül az egész én - nem csak a munkát persona.
  • Fejleszteni kell a vezetői készség az adni és kapni konstruktív visszajelzés.
  • Megtanulják, hogyan kell vezetni a hitelesség, tisztázva a személyes értékek, és hogyan illeszkedik a szervezeti kultúra.
  • Találj új lehetőségek a beruházás személyes energia vizsgálatán alapul a kompromisszumok és a jutalmak.
  • Ismerje meg, hogyan lehet megoldani a torzítások és kellemetlenségeket kapcsolódó gyakorló politikai know-how, valamint a stratégiák segítségével a hatalom és befolyás hatékonyabb a szervezeten belül.
  • Ismerje meg a gondosan felépített szakmai visszajelzést ülések, amelyek viselkedési adatokat össze kell hasonlítani az adatok értékelésekben.
  • Vegyen részt egy videóra ülésen, amely segít jobban megérteni a befolyásoló képességek.
  • Vegyen részt a félnapos szabadtéri kifutók, amely lehetővé teszi a gyakorlatban az új viselkedés tanult.
  • Vegyen részt egy-egy ülésen egy hiteles visszajelzést CCL edző, amely segít megérteni és alkalmazni az értékelési adatok, és mit tanultam a hét folyamán.

Célközönség

Közép-és felső szintű vezetők, akik nők szeretnének lenni erősebb vezetők egy visszajelzés-intenzív tanulási tapasztalatot.
See 15 more programs offered by Center for Creative Leadership »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
Duration
5 napok
Részidős oktatás
Price
6,200 USD
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2020
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline