Szervezetek teljesen által vezérelt piac folyamatosan jobb teljesítményt nyújtanak a versenyt a jövedelmezőség. Ezek a szervezetek alaposan részes piacaikat, és gondoskodnak a kiemelkedő értékű ajánlatot, hogy a megcélzott ügyfeleknek. Azonban valóban piacorientált szervezetek is folytatja Több mint egy egészséges piaci stratégia. Meg kell igazítani minden aspektusát üzleti, beleértve kultúrájukat, erősen a cél vevői érték ajánlat. Ezekben a szervezetekben, mindenki, függetlenül a helyzet vagy funkció, tudja, mi a piaci stratégia azt jelenti, az ő, vagy a munkáját, és dönt összhangban ezt a stratégiát.

Ez a program nyújt Önnek a készséggel, hogy értékelje a szervezet piaci stratégiájának és a kultúra, és segít a központ a cég a piacon. Most megtudhatod, hogyan kell kezelni a folyamat szükséges lesz, és továbbra is folyamatosan piacorientált előrejelzése és értékelik a felmerült akadályok során ezt a stratégiai változást.

A program tartalma

  • A Nature of Sound piaci stratégia
  • Jellemzői a piac-központú szervezet
  • Szervezeti tervezés
  • Létrehozása a piac-központú kultúra
  • Szervezeti tanulás

Formátum


Magas rangú tagjai a Kellogg School of Management világ-re nowned kar tanítani ezt a programot, valamint más vezető szakértők. Interaktív tanulás hangsúlyozta osztályban viták, valamint esti kiscsoportos tevékenységek alkalmazó gyakorlatok, és a valós világ esettanulmányokat.

Legfontosabb előnyök


Ez alatt persze, akkor:

  • Kommunikáció belsőleg hogyan kell egy igazán nagy piacorientált szervezet
  • Értsd meg, hogy kell vezetni a célpiac értékajánlat a szervezeten belül és konvertálni marketing kezdeményezések valódi teljesítmény
  • Megértjük, mennyire fontos lépéseket összehangolása a szervezet a megcélzott piaci értékajánlat
  • Fejleszteni kell a társ ntinuous, fenntartható, és természetes folyamat megismerése és az ahhoz való igazodás igényeinek a célpiac

Program oktatási nyelve:
Angol

43 további kurzus Kellogg School of Management at Northwestern University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
4 napok
Részidős oktatás
Price
7,700 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

szept. 2019