AAS a sütés és cukrászat területén
Central Oregon Community College
Kulcs információ
Campus helye
Bend, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A Baking and Pastry Arts AAS célja, hogy a klasszikus és kortárs sütési és péksüteményes technikák lépésről-lépésre bemutassa a hallgatókat az alapítástól a haladó készségek elsajátításáig, és kompetencia alapú tanulási tapasztalatként szolgáljon, amely felkészíti a hallgatókat egy sikeres karrier a vendéglátóiparban. Ezt a programot az American Culinary Federation (ACF) akkreditálta.
TANULÁSI EREDMÉNYEK
- Szintetizálja a klasszikus és a kortárs sütési és cukrászsütemények folyamatát, és ügyesen demonstrálja.
- Alkalmazza az ízprofilozás, az összetevők kiválasztása, a táplálkozás és a megjelenítés alapelveit.
- Mutassa meg a sütőipari és cukrászsütemény-specifikus berendezések használatának jártasságát.
- Alkalmazzon szorgalmas étel- és italkezelést, vezetést, ügyfélszolgálatot és interperszonális készségeket.
- Határozza meg és alkalmazza a szigorú élelmiszer-biztonsági és higiénés gyakorlatokat.
- Mutassa be az alapvető mérési, átalakítási, élelmiszerköltség-számítási és hozamkezelési gyakorlatokat.
- Mutassa meg a sütés és cukrászat-specifikus kommunikáció használatának jártasságát.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
A francia konyha és cukrászat alapjainak elsajátítása (tanúsítvány)
- Dijon, Franciaország
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada
Svájci Nagydiploma cukrász- és csokoládéművészetből
- Port-Valais, Svájc