AAS a vendéglátás menedzsmentben (vállalkozói szellem)
Hudson County Community College
Kulcs információ
Válasszon helyet
Campus helye
Jersey City, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
USD 149 / per credit *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* lakosonként hitelenként; 298,00 USD hitelenként nem rezidensek számára; Nemzetközi vagy államon kívüli hitelenként 440,00 USD
Bevezetés
Az AAS a Hospitality Management-Entrepreneurship opció célja, hogy bemutassa a hallgatóknak a vendéglátás egyedi tulajdonosi koncepcióit. Ez az opció arra összpontosít, hogy miként jönnek létre új üzleti vállalkozások. A hangsúly a Vállalkozás aktuális témáin lesz, és a következőket foglalja magában: Üzleti franchise, Innováció, Vállalkozói kreativitás és a piackutatás célzott formái. Az opció gyakorlati tapasztalatokat is kínál a vállalkozói szellemről, ideértve az üzleti terv kidolgozását és elméleti megvalósítását.
Andrea Piacquadio / Pexels
Vendéglátás menedzsment Vállalkozás AAS Általános oktatási követelmények
- ENG-101 Főiskola I. összetétele
- ENG-102 Főiskola összetétele II
- CSC-100 Bevezetés a számítógépekbe és a számítástechnikába
- ENG-112 Beszéd
- Egy sokszínűség választható
- Teljesítsen 2 Társadalomtudományi vagy Bölcsészettudományi Választhatót
Vendéglátás Menedzsment Vállalkozás AAS fő követelmények
- CSS-100 főiskolai hallgatók sikere
- ACC-121 Számviteli alapelvek I
- CAI-225 externship III
- ECO-201 makroökonómia alapelvei
- HMT-104 kulináris vendéglátás
- HMT-110 Bevezetés a vendéglátóiparba
- HMT-111 Bevezetés a vállalkozói szellembe
- HMT-115 A városi vállalkozó
- HMT-121 Szállodai Gyakorlat
- HMT-202 Innováció, kreativitás és marketing
- HMT-217 Franchise
- HMT-210 Vendéglátás és utazási törvény
- MAN-121 A menedzsment alapelvei
Teljesítsen 2 korlátozott programválasztékot:
- CAI-223 Élelmiszerek, italok és munkaerőköltség-ellenőrzés
- ACC-211 Számítógépes könyvelés
- ACC-221 Számviteli alapelvek II
- BUS-230 üzleti törvény
- ECO-202 A mikroökonómia alapelvei
- HMT-106 Kultúra és földrajz a turizmusban
- HMT-112 Bevezetés az utazásba és az idegenforgalomba
- HMT-116 Éttermi üzemeltetés menedzsment I
- HMT-122 Front Office műveletek
- HMT-128 Event Planning Utazás és turizmus
- HMT-204 A bor és az élelmiszer alapjai
- HMT-206 Információs rendszerek a vendéglátásban és az idegenforgalomban
- HMT-209 Tour Marketing, értékesítés és promóciók
- HMT-213 A vendéglátás marketing alapelvei
- HMT-214 szállodacsoport és konferencia értékesítés
- HMT-215 háztartás-menedzsment
- HMT-216 Étteremüzemeltetés II
- MAN-221 Marketing
- MAN-232 Humánerőforrás-menedzsment
- MAT-100 Főiskola Algebra
- MAT-114 Bevezetés valószínűségek és statisztikák