Read the Official Description

1

A számviteli tanfolyamok terjedhet kezdőtől a haladó szintig, és célja az emberek, akik dolgoznak, vagy akik szeretnének dolgozni a szerepet, amit igényel Számviteli ismeretek.

Kensington and Chelsea Kollégium által akkreditált Szövetsége Számviteli Technikusok (AAT) számára, hogy a számviteli képesítés. AAT egy szakmai képesítést és tagsági szervezet. A képesítések, hogy a diákok gyakorlati készségek dolgozni egy sor pénzügyi és számviteli feladatok. Emberek AAT képesítéssel tovább dolgozni minden szinten és minden ágazatban a gazdaság néhány futó saját számviteli eljárások.

Csak AAT Jóváhagyott képzési szolgáltatók számára megengedett, hogy adja ki a AAT számviteli és minősítése kell először megy át a szigorú ellenőrzési folyamatot. Örülünk, hogy felajánlja a AAT számviteli minősítése. A tutorok hogy rengeteg tudás és szakértelem képzés számviteli hallgatók. Jane Scott Paul, AAT vezérigazgató azt mondta: "Minden üzleti igények jól képzett pénzügyi alkalmazottak és AAT minősítés igazolja, hogy a leendő munkáltató, hogy megvan a készség, hogy nem munkát. Egyre elismert számviteli képesítést AAT az első lépést egy profi pénzügy karrier. " Az AAT Level 2 tanfolyam egy sor alapvető számviteli gyakorlat és technikák árkalkulációjának valamint kettős könyvvitelt hogy számítógépes számviteli. A tanfolyam is az Ön számára a gyakorlati és elméleti rendszerek megértése a modern munkahelyen. AAT Level 2 összesen 5 papírok (Alapvető számviteli 1. Alapvető számviteli 2. Basic költségszámítás, számítógépes számviteli és hatékonyan működik a Pénzügyi és számviteli) és sikeres befejezése akkor oda a AAT Certificate in Accounting.

Tanfolyam áttekintés

Az AAT Level 2 tanfolyam egy sor alapvető számviteli gyakorlat és technikák árkalkulációjának valamint kettős könyvvitelt hogy számítógépes számviteli. A tanfolyam is az Ön számára a gyakorlati és elméleti rendszerek megértése a modern munkahelyen. AAT Level 2 összesen 5 papírok (Alapvető számviteli 1. Alapvető számviteli 2. Basic költségszámítás, számítógépes számviteli, és hatékonyan működik Accounting & Finance) és sikeres befejezése akkor oda a AAT Certificate in Accounting.

Felhívjuk figyelmét, hogy minden tanuló beiratkozott az AAT tanfolyamok szükség van AAT diák tagság ára £ 82 (plusz £ 38 egyszeri belépőjegy). Regisztráció diákként tag AAT lehetővé teszi, hogy:

  • Tanulmányozza az oktató (KCC) Sit AAT értékelések elérése számos erőforrás, hogy segítsen a tanulmányok és a szakmai előmenetel. Javasoljuk, hogy regisztrálja magát AAT amint beiratkozik a késedelmek elkerülése szedését értékeléseket.
  • Campus: Kensington Központ
  • Times: Különböző
Program taught in:
Angol

See 130 more programs offered by Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
633 GBP
Teljes díj £ 633
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date

jan. 2020