Read the Official Description

1

Mi Academic English?

Angol az elsődleges globális üzleti nyelv, a tudományos élet és a nemzetközi kapcsolatok, ez a globális lingua franca. A szintű képzés Abbey College Cambridge és az Egyesült Királyságban tanítani angol nyelven, akkor is az oktatás nyelve a kurzusokat, hogy akkor megy tanulni az egyetemen.

Miért érdemes Academic English?

Míg az általános előnyöket elsajátítása angol nyelven hozza hatalmas, ha az elsődleges cél az, hogy fogadják be a kiválasztott egyetem az Egyesült Királyságban vagy más angol nyelvű országok, akkor köteles bizonyítani bizonyos szintű angol nyelv ismeretét. Ezt általában mutatja a pontszám egy elismert angol nyelvi teszt, mint a IELTS.

Ezen túlmenően, a magas szintű angol lesz egy nagyon pozitív hatást gyakorol az A szintet, amely lehetővé teszi, hogy jobban megértsük, írni jobb, és elérni a maximális lehetséges a vizsga eredmények. Továbbá, ez segít, hogy a legtöbbet hozza ki az idejét, az Egyesült Királyságban, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a több klub és tevékenységek, barátokat, és jobban megértsék az országban él.

Végül, előretekintve a jövőben, jó minőségű angol szinte biztos, hogy felbecsülhetetlen a karrierjét, amely lehetővé teszi, hogy a munka egy nemzetközi együttműködés keretében elérhető területek, amelyek egyébként nem lett lezárva az Ön számára.

Mit fogok tanulni?

Abbey College Cambridge, azon dolgozunk, hogy emelje fel a nyelvi képesség minden területen, amely lehetővé teszi, hogy megbirkózzon angol mind tudományos, mind a mindennapi környezetben.

Meg fogja tölteni az első szakaszában a mi természetesen fejlődő Általános angol mind a négy fő készség; Olvasás, írás, beszéd és hallás, valamint a nyelvi rendszerek, mint például a szókincs, a nyelvtan és a kiejtés. Lehet törekedjen egy nemzetközileg elismert képesítést részeként a kurzus. A szilárd alapot, amit nyernek segít maximalizálni a pontszám IELTS megszerzése révén számos hasznosítható készségeket. Ahogy mozog a során mi is az Ön számára az intenzív felkészülés az IELTS záróvizsgák.

Vége felé az év, akkor meg kell adni a lehetőséget, hogy üljön IELTS azzal a céllal, hogy elérjék a pontszám alkalmas a választott tanfolyam és intézmény.

Az egész a kurzus, akkor kell tanítani a barátságos, profi és jól képzett tanárok. Meg fogják ösztönözni, hogy olvassa el széles körben, hallgatni angol nyelvű média és beszéli a nyelvet, amennyire csak lehetséges, az osztályon kívül. Ez alapvető fontosságú lesz a széles körű kitettség és a gyakorlat nyelvén eredményez gyorsabb fejlődésre. Mi is szervezünk kirándulásokat, tevékenységek, társadalmi események és a meghívott előadók részeként képzési program, amely biztosítani fogja a nagy lehetőségeket, hogy használja a nyelvtudását.

Program taught in:
Angol
Abbey College Manchester

See 3 more programs offered by Abbey College Manchester »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
7,250 GBP
félévenként
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019