1

Mi Academic English?

Angol az elsődleges globális üzleti nyelv, a tudományos élet és a nemzetközi kapcsolatok, ez a globális lingua franca. A szintű képzés Abbey College Cambridge és az Egyesült Királyságban tanítani angol nyelven, akkor is az oktatás nyelve a kurzusokat, hogy akkor megy tanulni az egyetemen.

Miért érdemes Academic English?

Míg az általános előnyöket elsajátítása angol nyelven hozza hatalmas, ha az elsődleges cél az, hogy fogadják be a kiválasztott egyetem az Egyesült Királyságban vagy más angol nyelvű országok, akkor köteles bizonyítani bizonyos szintű angol nyelv ismeretét. Ezt általában mutatja a pontszám egy elismert angol nyelvi teszt, mint a IELTS.

Ezen túlmenően, a magas szintű angol lesz egy nagyon pozitív hatást gyakorol az A szintet, amely lehetővé teszi, hogy jobban megértsük, írni jobb, és elérni a maximális lehetséges a vizsga eredmények. Továbbá, ez segít, hogy a legtöbbet hozza ki az idejét, az Egyesült Királyságban, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a több klub és tevékenységek, barátokat, és jobban megértsék az országban él.

Végül, előretekintve a jövőben, jó minőségű angol szinte biztos, hogy felbecsülhetetlen a karrierjét, amely lehetővé teszi, hogy a munka egy nemzetközi együttműködés keretében elérhető területek, amelyek egyébként nem lett lezárva az Ön számára.

Mit fogok tanulni?

Abbey College Cambridge, azon dolgozunk, hogy emelje fel a nyelvi képesség minden területen, amely lehetővé teszi, hogy megbirkózzon angol mind tudományos, mind a mindennapi környezetben.

Meg fogja tölteni az első szakaszában a mi természetesen fejlődő Általános angol mind a négy fő készség; Olvasás, írás, beszéd és hallás, valamint a nyelvi rendszerek, mint például a szókincs, a nyelvtan és a kiejtés. Lehet törekedjen egy nemzetközileg elismert képesítést részeként a kurzus. A szilárd alapot, amit nyernek segít maximalizálni a pontszám IELTS megszerzése révén számos hasznosítható készségeket. Ahogy mozog a során mi is az Ön számára az intenzív felkészülés az IELTS záróvizsgák.

Vége felé az év, akkor meg kell adni a lehetőséget, hogy üljön IELTS azzal a céllal, hogy elérjék a pontszám alkalmas a választott tanfolyam és intézmény.

Az egész a kurzus, akkor kell tanítani a barátságos, profi és jól képzett tanárok. Meg fogják ösztönözni, hogy olvassa el széles körben, hallgatni angol nyelvű média és beszéli a nyelvet, amennyire csak lehetséges, az osztályon kívül. Ez alapvető fontosságú lesz a széles körű kitettség és a gyakorlat nyelvén eredményez gyorsabb fejlődésre. Mi is szervezünk kirándulásokat, tevékenységek, társadalmi események és a meghívott előadók részeként képzési program, amely biztosítani fogja a nagy lehetőségeket, hogy használja a nyelvtudását.

Program oktatási nyelve:
Angol
Abbey College Manchester

3 további kurzus Abbey College Manchester »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
7,250 GBP
félévenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint