Adat tudomány a nem-adatkutatók számára - a tanulmányi mód

  • 1. lehetőség: 5 napos állami képzés
  • 2. lehetőség: vállalati képzés

Adat tudomány a nem-adatkutatók számára - miért?

Az adatelemzés számos üzleti döntéshozó számára kritikus. A piacon elérhető új, erőteljes és megfizethető eszközökkel egyre több üzletember találja meg, hogy felhatalmazást kap arra, hogy valamit intelligensen végezzen az adataival. Ennek eredményeképpen sok vállalkozás már számos értékes szuperfelhasználóval rendelkezik. Hibrid szerepük áthidalja a magas szint, a műszaki Data Scientist és az üzleti szempontból orientált adatkeresés elemző közötti szakadékot.

Ebben az egyedülálló 5 napos képzésben szaktudást és készségeket szerez az analitikus funkciók elvégzéséhez, amelyeket hagyományosan az Adatkutatók számára tartottak fenn.

Az adatok tudósai - világméretű hiány

Az adatkutatók iránti kereslet továbbra is meghaladja a kínálatot. A különböző típusú vállalatok érezhetik a képzett adatkutatók akut hiányát. Az üzleti személyek nagymértékű adatelemzésének lehetővé tétele lehetővé teszi, hogy a magasan képzett tudósok összpontosítsanak olyan dolgokra, amelyek különleges szakértelmet igényelnek.

Mint üzleti felhasználó / nem tudós tudós, sikeres lehet ebben a kritikus helyzetben, de csak akkor, ha a megfelelő eszközökkel és folyamatokkal rendelkezik. Képesnek kell lennie az adatok elemzésére anélkül, hogy széleskörű műszaki ismeretekre lenne szüksége az alapul szolgáló informatikai alkalmazások és infrastruktúra terén. Az önkiszolgáló adatelőkészítés és a fejlett analitikai eszközök lehetővé teszik Önnek, hogy elvégezhesse a kritikus feladatot a Big Data kombinálásával a szervezet problémáival és lehetőségeivel. A piacon elérhető erőteljes önkiszolgáló eszközök egyre nagyobb halmaza teszi ezt lehetővé.

Adat tudomány a nem-adatkutatók számára - ki kellene részt vennie?

Az elsődleges feladatod a statisztika és az elemzés területén kívül van? Van üzletviteli szerepe, üzleti elemző vagy adatelemző vagy üzleti intelligencia (BI) vagy informatikai csapat tagja? Szeretné gyakorolni a SAS önkiszolgáló adatelőkészítő képességeit és a fejlett elemzések egyszerű használatát az adatok feltérképezésében és megjelenítésében? Akkor ez az edzés az Ön számára!

Kifejlesztettünk egy egyedülálló 5 napos tantervet, amely kifejezetten foglalkozik a nem-adatkutatók / üzleti felhasználók képzési igényeivel. Ha hajlandó új módszereket tanulni és új eszközöket használni, függetlenül attól, hogy jelenleg használ-e SAS szoftvert, akkor csatlakozzon ehhez az 5 napos képzéshez a nem-tudós tudós számára.

Adat tudomány a nem-adatkutatók számára - vállalaton belül

Legalább 5 résztvevővel a házon belüli képzés lehet a legjobb választás. A vállalati képzésnek számos előnye van. Azt:

  • időt és pénzt takarít meg
  • lehetővé teszi, hogy a saját munkakörnyezetében kényelmesen edzhet
  • Meg fog tartani egy kiválasztott időpontban, és kényelmes az Ön számára
  • Az érzékeny kérdések nyíltan megvitatásra kerülhetnek, mivel nincsenek kívülállók

Data Science for non-Data Scientists - előfeltételek

A Data-tudományok képzésének résztvevőjeként szilárd üzleti domain ismeretekkel kell rendelkeznie, és ismernie kell az adatokkal való együttműködést. Nincs szükség programozási ismeretekre. Nincs szükség előzetes SAS tapasztalatra. A statisztikák alapvető megértése és a tanulási hajlandóság mindössze annyit jelent, amire szüksége van. A képzés előtt hozzáférést biztosítunk az on-line tananyaghoz, hogy segítséget nyújtsunk az induláshoz.

Data Science for non-Data Scientists - mit fogsz tanulni?

Az 5 napos képzés után képes lesz a nem adatgyűjtő fő adatkezelési feladatainak elvégzésére a SAS Visual Analytics pont-és-kattintási lehetőségeit használva: az adatokhoz való hozzáférés és az adatok manipulálása, az adatok elemzése az elemzések és az épületek prediktív modellek. Megfogod tanulni hogyan:

  • különböző formátumú adatok betöltése
  • készítsen adatokat elemzésre
  • elemezheti az adatokat az adatok hatékony megjelenítésével
  • építeni és összehasonlítani az adatbányászati ​​eszközöket

Adat tudomány nem adatgyűjtők számára - résztvevők száma

A képzés interaktív jellege és a különféle gyakorlatokból származó előnyök optimalizálása miatt korlátozott a résztvevők száma.

Adat tudomány nem adatgyűjtők számára - a képzés szintje

A Data-tudomány számára a nem-tudósok képzését egy bachelor szinten tartják.

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus International Management Forum Academy »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
5 napok
Nappali
Price
3,475 EUR
(ÁFA excl.) Személyenként. A díj tartalmazza az összes ebédet, kávét / teát és az on-line oktatóanyagokat.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date