Read the Official Description

Most megtudhatod, a legalapvetőbb szempontjait a világhírű tervezés és retusáló eszköz.

Napirend

Ebben az intenzív tanfolyam első megtudjuk a felület Adobe InDesign és fedezze valamennyi, hogy ez a nagyszerű programot.

Akkor mi lesz szerkesztői elrendezése munkát, amely professzionális, munka dokumentációk és jelentések, valamint a bemutató interaktív PDF.

Azt is létre fog hozni egy éttermi menü, megtanulják, hogy állapítson meg egy könyv vagy folyóirat és végül akkor létrehozhatunk saját tananyag a kreatívabb akkor mindig szolgálnak, hogy hangsúlyozzák, hogy szükség van rá.

Bárki ezt a tanfolyamot?

Igen, a kurzus célja, hogy indul a 0 és bármely személy, akár egy diák, vagy dolgozó bármely iparágban, aki meg akarja tanulni, vagy kell fejleszteni szerkesztői munka, design, vagy egy sokkal profibb, mint a legtöbb hagyományos eszközökkel néz.

Megtanulod, hogy optimalizálja a termelékenységet és sokkal ésszerűsítése elrendezés feladatok és dokumentum létrehozása.

Ez a hatékony eszköz is elősegíti a munkahelyek, mint a hírlevelek, digitális bemutatók, interaktív újságok, elrendezése magazinok, könyvek, dokumentumok és így tovább.

címzettek

Adobe Indesign Intenzív kurzus célja, hogy kezdeményezi a tanuló az ismert szerszám tervezés és fotó retusálás. A címzettek e Természetesen azok, akik anélkül, hogy bármilyen előzetes tudás, belépni kívánó világába Indesign és elkezdi felfedezni a lehetőségeket rejt ez a nagy teljesítményű szoftver.

  • Terjedelem: tanfolyamon.
  • Munkaidő: 30 óra.
  • Időpontok: január 24 2018 február 7, 2018.
  • Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 18:00-21:00
  • Nyelv: spanyol.
  • Kell, hogy a laptop
  • Edzés a Háromoldalú Alapítvány (cégek esetén)

intenzív tanfolyamok

Ki olvassa el az alábbi intenzív kurzusok?

Ezek a képzési programok célja elsősorban az egyetemi hallgatók, akiknek szükségük van támogatásra a különböző eszközök és szoftverek akkor kell, hogy megfelelően fejlesszék tanulmányait. Ők is címzettje mindazoknak, akik meg kell tanulni „a semmiből” fontos és jól ismert programok terén a grafikai tervezés, 3D modellezés, videoszerkesztő ... mind a személyes fejlődés és az átképzés.

Program taught in:
Spanyol

See 7 more programs offered by COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
Duration
30 Óra
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

szept. 2019

jan. 2020