Hivatalos Leírás

Most megtudhatod, a legalapvetőbb szempontjait a világhírű tervezés és retusáló eszköz.

Napirend

Ebben az intenzív tanfolyam első megtudjuk a felület Adobe InDesign és fedezze valamennyi, hogy ez a nagyszerű programot.

Akkor mi lesz szerkesztői elrendezése munkát, amely professzionális, munka dokumentációk és jelentések, valamint a bemutató interaktív PDF.

Azt is létre fog hozni egy éttermi menü, megtanulják, hogy állapítson meg egy könyv vagy folyóirat és végül akkor létrehozhatunk saját tananyag a kreatívabb akkor mindig szolgálnak, hogy hangsúlyozzák, hogy szükség van rá.

Bárki ezt a tanfolyamot?

Igen, a kurzus célja, hogy indul a 0 és bármely személy, akár egy diák, vagy dolgozó bármely iparágban, aki meg akarja tanulni, vagy kell fejleszteni szerkesztői munka, design, vagy egy sokkal profibb, mint a legtöbb hagyományos eszközökkel néz.

Megtanulod, hogy optimalizálja a termelékenységet és sokkal ésszerűsítése elrendezés feladatok és dokumentum létrehozása.

Ez a hatékony eszköz is elősegíti a munkahelyek, mint a hírlevelek, digitális bemutatók, interaktív újságok, elrendezése magazinok, könyvek, dokumentumok és így tovább.

címzettek

Adobe Indesign Intenzív kurzus célja, hogy kezdeményezi a tanuló az ismert szerszám tervezés és fotó retusálás. A címzettek e Természetesen azok, akik anélkül, hogy bármilyen előzetes tudás, belépni kívánó világába Indesign és elkezdi felfedezni a lehetőségeket rejt ez a nagy teljesítményű szoftver.

  • Terjedelem: tanfolyamon.
  • Munkaidő: 30 óra.
  • Időpontok: január 24 2018 február 7, 2018.
  • Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 18:00-21:00
  • Nyelv: spanyol.
  • Kell, hogy a laptop
  • Edzés a Háromoldalú Alapítvány (cégek esetén)

intenzív tanfolyamok

Ki olvassa el az alábbi intenzív kurzusok?

Ezek a képzési programok célja elsősorban az egyetemi hallgatók, akiknek szükségük van támogatásra a különböző eszközök és szoftverek akkor kell, hogy megfelelően fejlesszék tanulmányait. Ők is címzettje mindazoknak, akik meg kell tanulni „a semmiből” fontos és jól ismert programok terén a grafikai tervezés, 3D modellezés, videoszerkesztő ... mind a személyes fejlődés és az átképzés.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

7 további kurzus COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
30 Óra
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint