Read the Official Description

Jótékonysági III: A Practicum egy nagyon interaktív személyre szabott programot kínál a figyelmet, hogy egyes szervezetek kritikus kérdéseket. Az előzetes ellenőrzés ülésén határozza meg a kérdéseket, amelyek a kar és a szakemberek.

Ez a program magában foglalja a kis csoportos munka körül leggyakoribb hibákat, klinikák, ahol a résztvevők kapnak egyéni visszajelzést marketing anyagok, internet stratégiákat és jelentős erőfeszítéseket ajándék. A program akkor is jellemző a legjobb gyakorlatot a marketing és adománygyűjtő tervezés és a kilátás kutatás.

Építeni a kapcsolatot a marketing és adománygyűjtő vagyunk, így egy speciális 2-1 tandíjat kínálnak erre a programra. Reméljük, hogy többek között a csapatok vezetőinek, ez növeli a képességet, hogy alkalmazzák egyes fogalmak és előrelépni gyorsabban, még nagyobb sikert. Ez előfeltétele, hogy befejezte vagy Adománygyűjtés és marketing I. vagy II, lehetőleg mindkét, vagy egy része a csapatnak, ha valaki részt vett a többieknek, hogy vegyen részt ebben a programban.

Mi lesz a résztvevők megtanulják?

  • Kulcs stratégiák sikeres adománygyűjtő és marketing
  • Hogyan lehet hatékonyan megtalálni és ápolják az új alkotóelemek
  • Konkrét javaslatok a tapasztalt szakemberek a marketing anyagok, internet stratégia, a taktika és a kutatás várható jelentős erőfeszítéseket ajándék

Legfontosabb előnyök

  • Személyre szabott tanulmányaikhoz, az egyéni szervezeti igények
  • Hozzáférés a nonprofit szakértők av ariety marketing és adománygyűjtési al-különlegességek
  • Felülvizsgálata szervezet marketing és adománygyűjtő tervek Kellogg School karProgram taught in:
Angol

See 43 more programs offered by Kellogg School of Management at Northwestern University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 napok
Price
950 USD
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline