Élelmiszer és ital tanulmányok Tanfolyamok Megtekintése Afrikában 2020

A Felsőfokú Okleveles képzés vonzó azon szakemberek számára, akik egy továbbképzés keretében szeretnék fejleszteni a karrierjüket. Ezek az oklevelek egy adott szakterületre koncentrálnak, és keresettek a mesterdiplomás pályakezdők körében.  Afrika egy kontinens, 53 ország független és gazdag keveréke őshonos népek, kultúrák, gazdaságok és a történelem. Afrika… Tovább

A Felsőfokú Okleveles képzés vonzó azon szakemberek számára, akik egy továbbképzés keretében szeretnék fejleszteni a karrierjüket. Ezek az oklevelek egy adott szakterületre koncentrálnak, és keresettek a mesterdiplomás pályakezdők körében.  

Afrika egy kontinens, 53 ország független és gazdag keveréke őshonos népek, kultúrák, gazdaságok és a történelem. Afrika a második legnagyobb kontinens a világon.

Élelmiszer és ital tanulmányok Felsőfokú Okleveles Képzések Áttekintése Afrikában 2020

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
The Private Hotel School
Stellenbosch, Dél-afrikai Köztársaság

A sikeres befejezése a magasabb tanúsítvány Hospitality Management, a diákok beiratkozni az Advanced Certificate in Hospitality Management: Kulináris Szakterület.

A sikeres befejezése a magasabb tanúsítvány Hospitality Management, a diákok beiratkozni az Advanced Certificate in Hospitality Management: Kulináris Szakterület. -
Felsőfokú Oklevél
Nappali
2 év
Angol
Campus